Ha nincs diplomám és fősulim, attól lehetek programozó ha értek hozzá? Esetleg valahol kaphatok vele munkát?
Hát semmi végzettséggel nem fognak alkalmazni, mert állításod szerint otthon kitanultad magadtól. Így nincs semmi referenciád.
A jelképes összegű vagy önkéntes meló nem fog menni, mert tiltja a törvény, hacsak nem éppen diák vagy, és gyakornoki munkán vagy.
Ha programozóként akarsz dolgozni, akkor tegyél érte, hogy legyen mit felmutatnod. Tanulj, végezz el egy tanfolyamot vagy amit kell. Szerezz végzettséget igazoló bizonyítványt. Az " otthon tanultam" nem elég..
A kérdező kommentje:
3, gyakorin nem egy kerdest lattam felteve, hogy mennyi a kereset. Atlagban netto 400akat kerestek. Persze senki nem mondta el, hogy mivel. Kamu az egesz:D
Angliában élek, dolgozom. ( elektronikai cégnél vagyok operator) Forintban átszámolva a netto keresetem 650 ezer forint. Ez fontban 1800 font. Nem kamu. Ennyit keresek. A párom még többet. De az albérlet, és a megélhetés is sokkal többe kerül mint otthon.
Igen, nem kell hozá diploma, nekem sincs.
De sokkal nehezebben fogsz tudni elhelyezkedni, és a kezdő bér is kisebb lesz.
Jah meg az, hogy szerinted értesz hozzá az semmit sem jelent, majd ha tényleg értesz is hozzá, na talán akkor lehet esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!