Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem találok munkát?

Miért nem találok munkát?

Figyelt kérdés
Már annyira rossz,2és fél éve végeztem a sulival,azóta csak alkalmi munkáim voltak.fodrász vagyok,de nem feltétlenűl a szakmámban szeretnék elhelyezkedni.már mindegy,csak pénzt keressek.ez miatt sokszor veszekszünk a párommal.de mit ccsináljak?itt a környéken nincs semmi.Kom-Eszt.megye.a munkanélküli hivatalba regisztrálva vagyok,de tojnak rám,mert ugye pénzt nem adnak,nekik nem sűrgős,h én dolgozhassak.mindenhol ilyen nehéz?
2008. nov. 12. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Probald meg kulfoldon, ott biztos sikerulne!
2008. nov. 12. 19:31
 2/8 A kérdező kommentje:
már gondoltam rá,de csak németűl "tudok" talán pár mondatot kinyögni.nem tudsz valami helyet pl,takarítás,ahova nem kell a nyelv.a páromnak van nyelvvizsgája,és jól is beszél.
2008. nov. 12. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos rossz hírem van. Komárom-Esztergom megyében még aránylag könnyű elhelyezkedni. Csodálkozom, hogy fodrász szakmával ilyen rég óta nem találsz munkát. Szereztél valamennyi szakmai gyakorlatot az elmúlt időben ? Pl. barát / barátnő frizura készítése.

A másik kérdés, mit szeretnél csinálni. A "valami munka" nem túl bíztató, mert a munkaadó nem érez benned semmi ambíciót. Aztán marad az operátori munka 2-3 műszakban.

2008. nov. 14. 15:43
 4/8 A kérdező kommentje:
dorog mellett lakunk,egy 2500fős faluban.12fodrász van rajtam kívül,dorogon,meg vagy 30.mindenhová vállalkozókat keresnek.persze,vannak vendégeim,de az nagyon kevés.üzlethelység is lenne a szüleimnél.be is van rendezve.de ennyi "régi" fodrász mellett nem könnyű egy faluban.az elmult 2és fél évben egy évet voltam fodrász,de az megszűnt,voltam pékségbe eladó,salátabárban is,takarítottam is.azért irtam,hogy mindegy mi,mert már nem akarok itthon veszekedni,és egy fizetés nagyon kevés.
2008. nov. 14. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom a helyzeted. Nincs ötletem, csak ennyit szerettem volna mondani. Együttérzek veled.
2008. nov. 16. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És kitartás! Biztosan meglesz a megoldás.
2008. nov. 16. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Onnan be tudsz járni Bp-re. Itt próbálkozz.
2008. nov. 17. 15:40
 8/8 anonim válasza:
100%

Az a környék pedig nem rossz.Battyogj be a munkaügyibe és csapj az asztalra ,hogy küldjenek valami átképzésre ,arra kötelező járnod,minden nap 4 óra hossza pár hóig.Ha 1 napot is kihagysz következményei lehetnek .Mellette kaphatsz keresetpótló juttatást ,ez kb.70 ezer Ft havonta.Nehogy azt hidd,hogy ezt reklámozni fogják ,nekik nem mindegy ,szerinted........?!Neked kell tájékozódni ,akár a neten ,alapítványok ,képzési centrumoknál.

Ha annyira rossz ,akkor tegyél valamit,hogy ne legyen az !Rajtad múlik az egész -ha kidobnak az ajtón,menj be az ablakon!:)

2008. dec. 1. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!