Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyar emberek mit dolgoznak?

Magyar emberek mit dolgoznak?

Figyelt kérdés

Es nem birom hogy en Pesten alig talalok munkat,ha igen akkor sem kegy feljebb 200 ezernel, es olyan munkak ami netto 400 ezret hozna havonta srhol sehol nincs meghirdetve.

Osszes allaskereso csoportban benne vagyok, de netto 1000-1500ft/ora fizetesu munkat talaltam csak. Ez kb havi 200 ezer atlagban.

De megis basszus bemegyek mondjuk egy Pest plazaba es akkor latok embereket akik draga kocsikkal kozlekednek,draga etterem,fiatalok draga fesztival es stb.

Vakaki 1 nap alatt kolt el 100 ezret es ez Pesten idegesito.

En is szeretnek 26 eves srackent bekerulni ilyen kozegbe ahol nem alamizsnaert dolgozok hanem normalisan hogy jusson mindenre.

De masok hogy csinaljak? Meg uj auto ,meg markas cuccok,meg a velem egykoru vagy fitalabbak draga koncert, draga adidas cipo, legujabb iphone es stb.

2019. jún. 7. 22:18
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
82%
Tanulnak, te irigy kis f0staliga. :)
2019. jún. 7. 22:24
 2/41 anonim ***** válasza:
61%
Csak a szarabb állást kell hirdetni,a jobbak nem hirdetés után lesznek betöltve!
2019. jún. 7. 22:26
 3/41 anonim ***** válasza:
71%
kockáztatnak, hitelt vesznek és vállalkoznak. Neadjisten még képzik is magukat.
2019. jún. 7. 22:28
 4/41 A kérdező kommentje:

Tanulas alatt termelnek penzt maguknak??? Erdekes..

Ez nem irigyseg hanem idegesito. Mi az hogy az egyik ember megtudja venni a legujabb kocsit, a masik ember meg vegyen maganak egy kerekpart.

Tehat nem a tanulassal erheto el az anyagi jolet. Es sosincs meghirdetve a neten diplomas mernoki allasok sem kozul havi netto 400-500 ezres fizetesu munka

2019. jún. 7. 22:28
 5/41 A kérdező kommentje:
Fuuu te felbo..szant az ilyen, fel is ment a vernyomasom. Annyira idegesito. Pl sok 8 altalanos iskolat vegzett buta ember es legujabb merci terepjaroval jar.
2019. jún. 7. 22:31
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik munkahelyemre sem úgy kerültem be, hogy meg lett volna hirdetve állás. Elküldtem csak úgy és felvettek
2019. jún. 7. 22:39
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

A plazaban az emberek nagyon kis százaléka van

És az iPhone nem egyenlő azzal hogy sokat keres.

2019. jún. 7. 22:48
 8/41 anonim ***** válasza:
75%
Egy jó diplomával ha szorgalmas az ember, akkor 26 éves korára kár elég szép összeget tud keresni. Attól hogy nem írják ki h ezert a munkáért 400k felett fizetnek, meg vannak. De hogy lejjebb menjek, pl egy szorgalmas villanyszerelo, aki 18 évesen már dolgozik, na az 26 éves korára már elég szépen áll anyagilag. De arról se feledkezzünk el, hogy Budapest a központ, tehát itt vannak a legjobban fizető állások, vezetők stb. Akiket látsz, azok lehet, hogy még csak 20 évesek, vagy idióták, de lehet, hogy a szüleik Budapesti multik igazgatóként dolgoznak. És arról se feledkezzünk el, hogy attól, hogy hogy a többség nincs a fenti helyzetekben, csak jobban feltunik ha valaki igen, mint ha valaki nem.
2019. jún. 7. 23:08
 9/41 anonim ***** válasza:
100%
#4 dehogynem
2019. jún. 7. 23:51
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Sok álláshirdetésnél nincs is fizu írva, mert arra aztán később van bértárgyalás. Ugyanannál a cégnél ugyanabban a pozícióban is más összegeket kereshetnek emberek, mert nagyban befolyásolja ki mit tud felmutatni (mennyi tapasztalata van, nyelvismeretek, soft skillek stb). Operátorok, pénztárosok és hasonló alacsony fizetésű helyeken szokás inkább megadni fix fizetést, azért nem nagyon lász nettó 400 ezres fizetésű állásokat hirdetbe. A másik hogy sokszor elég egy belépő szintű pozíciót kifogni és tudsz menni felfele a ranglétrán a cégnél, azzal együtt nő a fizu is.

Azzal meg nem lehet mit kezdeni hogy valakinek telik új luxus kocsira másnak meg csak bringára. 26 évesen tudhatnád hogy az élet nem igazságos. Van akinek keményen meg kell dolgoznia mindenért és talán 40+ évesen jut el erre a szintre más meg beleszületik a pénzbe.Sok álláshirdetésnél nincs is fizu írva, mert arra aztán később van bértárgyalás. Ugyanannál a cégnél ugyanabban a pozícióban is más összegeket kereshetnek emberek, mert nagyban befolyásolja ki mit tud felmutatni (mennyi tapasztalata van, nyelvismeretek, soft skillek stb). Operátorok, pénztárosok és hasonló alacsony fizetésű helyeken szokás inkább megadni fix fizetést, azért nem nagyon lász nettó 400 ezre fizetéseket. A másik hogy sokszor elég egy belépő szintű pozíciót kifogni és tudsz menni felfele a ranglétrán, azzal együtt nő a fizu is.

Azzal meg nem lehet mit kezdeni hogy valakinek telik új luxus kocsira másnak meg nem, 26 évesen tudhatnád hogy az élet nem igazságos. Van akinek keményen meg kell dolgoznia mindenért és 40+ évesen jut el erre a szinte más meg beleszületik a pénzbe.

Habár a koncertek, drága cipők és márkás cuccok azért béna példák mert ilyenekre én is költöttem csóró egyetemistaként, de tanulmányi ösztöndíjból, diákmelóból meg szülinapi/névnapi/karácsonyi stb pénzekből gyűjtöttem össze az árukat. Legújabb iPhone vagy autó meg vehető hitelre is, de simán lehet céges is. Nekem is csak azért van iPhone8 mert a munkahelyemen ezt adták céges mobilnak, utcán ezt használom mert ezen gyakran keresnek, de itthon meg a 3 éves samsung galaxyt használom. Mégis utcán juuuj almás telefon, fuuuuu mennyi moneeey 😂

2019. jún. 8. 02:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!