Mivel lehet jól elhelyezkedni? Ahol nem 60e a fizetés.
Amit csinálnék azt nem lehet, mert nincs lehetőség elhelyezkedni...(ügyvéd, újságíró)
És nem egy OKJ-s képzésben tanultra gondolok...
Vazze, van rá lehetőség, hogy elvégezzem az orvosit? Leszek én belgyógyász, vazze :P
Csak az a baj, hogy a középiskola alatt még biológiát se kellett tanulnom, ez akkor oké volt a joghoz, de most az orvosihoz is jó? Szóljá' má' vissza vazze :P
Nincs lehetőség elhelyezkedni = nincs ambíciód, kitartásod
Aki elszánt, minden területen tud érvényesülni.
Addig pedig marad a 60ezres állás.
ne viccelj, ügyvédként nem tudod halálra keresni magad ?
akkro ott valami nem oké, ne haragudj, hát az újsáírás más kategória, ott összeköttteések kellenek, az h jó vagy, az simán úgy nem elegendő semmihez
Nem kifogás volt, hanem poén :P
Komolyra fordítva a szót, nem hiszem, hogy a megoldás egy újabb 6 éves egyetem elvégzése lenne, ahol ráadásul ugyanolyan céhes előírások vannak, mint a jognál. A kérdezővel szemben én nem nézném le az OKJ-s szakmákat, azok viszonylag gyorsan megvannak, és némelyik elég jó. Pl. a mérlegképes könyvelő is OKJ-s, de különböző szakjogász-képzések is vannak az egyetemeken.
Csak hát tudom, mindegyikért perkálni kell. Viszont a második diplomád már amúgy se lehetne ingyenes, szóval ebből a szempontból ugyanott vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!