Mennyi a fizetesed?
Figyelt kérdés
Sziaszto!
Kíváncsi vagyok kinek mennyi a fizetese (foglalkozassal is irhatjatok)
Nekem
2019. jún. 2. 15:46
11/25 anonim válasza:
Itt biztos lehet valós adatokat kapni, látod a segédmunkás is kamuzik a bérével. Ez az oldal és az ilyen kérdések csak fszméregetésre jók
12/25 anonim válasza:
115000 netto Álláskeresési járadék jelenleg.
13/25 anonim válasza:
Operátor vagyok egy gyárban.
170-220 netto a fizetésem. Változó.
+havi 18k étkezési hozzájárulás, és ingyenes munkába járás.
14/25 anonim válasza:
Vállalkozó vagyok (nem kell valami nagyra gondolni, egyszemélyes cég), havi netto olyan másfél milla nettot tudok kiszedni.
15/25 anonim válasza:
350 ezer + év végi bónusz ami visszaosztva átlag havi 50 ezer + céges autó. Építőipar, irodai munka.
16/25 anonim válasza:
Műszerész, gépbeállító vagyok (hivatalosan) átlag 200-230 ezer között szokott mozogni a bér + cafeteria.
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszokat.
Lemaradt: nekem netto 130k.
Nem, nem faszmeregetes. Nem kotelezo ide semmit írni. Számomra nem tabu a fizetes, de ez amugy is egy anonim oldal.
2019. jún. 3. 08:39
18/25 anonim válasza:
Hidegburkoko vagyok nettó 1,8 milla
19/25 anonim válasza:
Közgyűjteményi informatikus, 230k nettó + 15k utazási hozzájárulás.
20/25 anonim válasza:
5 milla naponta... A tudást meg kell. Fizetni
Habony arpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!