Magyarországon ismeretség nélkül gyakorlatilag lehetetlen felvételt nyerni még egy raktári állásra is?
Engem simán felvettem úgy, hogy semillyen ismerősöm nem dolgozott az adot cégnél, ráadásul a munkaügyön! keresztül mentem hozzájuk rögtön az első kiközvetítésnél.
Nem volt semmilyen több fordulós interjú, meg tesztek, hasonlók. Csak felvettek. Ja és normális irodai munka volt.
Én azt hallottam, h ismeretség azért fontos, mert szívesebben vesznek fel olyan embert akiről nagyjából kialakul képük van, mint egy utcáról beeső vadidegent, akinek csak fel órás interjűnyi ideje van bizonyítani.
Amugy ha belegondolok én szívesebben vennek fel a cégem ilyen embert... Szóval valahol sajnos logikus :/
"számít az is, hogy valaki szimpatikus e az esetleges leendő főnökének, vagy sem"
Hát nyilván számít. HA már lehet választani akkor csak olyannal dolgozik az ember akivel akar is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!