Mivel foglalkozik a leggazdagabb ember akit személyesen, esetleg ismerősi körből ismersz?
Nem konkrét példa, csak példa, hogy milyeneket várok...
"Egyik barátom apja térköveket készít és rak alvállalkozókkal, nagy kertes házuk van úszómedencével és jó környéken, 2 drága autójuk és sosem panaszkodtak a pénz miatt"
"Édesapám szoftvereket készít megrendelésre... Nincs drága autónk és házunk, de mindenünk megvan, havi 2 milliót keres kb..)
"egy közeli barátom fémforgácsoló üzem tulajdonosa... a családban egyedül csak ő dolgozik és minden évben elmennek 2x nyaralni egzotikus helyekre, egyszer nyáron, egyszer télen"
stb stb.. :)
Csak komoly válaszok érdekelnek, ilyen Mészáros Lölö és társai válaszokat pls ne :)
Én senkit sem pontoztam le az biztos :)
Nem tudom ki szórakozik ilyesmivel... szánalmas :(
Főnököm epitoipari ceg tulajdonosa, csaladi vállalkozás, budaörsi haz 600M, gyereknek BMW saját haz szinten Budaörsön, de a sok munka miatt nem utaznak sokat, kisméretű premium auto es hétköznapi viselet, nem villognak de mindenki tudja róluk hogy nem tudjak hova tenni a penzt:)
Viszont az életmódjuk (a sok penz ellenere sem kivagyiak vagy arrogánsak) tejesen szimpatikus.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!