245000 nettó fizetés heti 35 órára (napi 7 óra) jónak számít?
Ja csak valószínűleg nem Kanadában vagy Ausztriában kell elköltenie, szóval nincs értelme hasonlítani.
Ma Magyarországon ez egy kicsivel átlag feletti, azaz viszonylag jónak mondható, pláne ha csak napi 7 óra.
"Ma Magyarországon ez egy kicsivel átlag feletti, azaz viszonylag jónak mondható, pláne ha csak napi 7 óra."
Az, hogy jo-e, nem az atlagkereset fuggvenye. Egy tapasztalt ugyved ennyiert sirva fakadna. :D
"Ja csak valószínűleg nem Kanadában vagy Ausztriában kell elköltenie, szóval nincs értelme hasonlítani."
Számoljunk akkor egy kicsit.
Keresek 1400 Eurót havonta heti 40 órában + a jatt 600-800 Euró. Legyen 2000 Euró nettóban amit zsebre vágok havonta. Ausztriában van 13-14 havi fizetés is ami plusz 2800 Euró egy évben. Szállást, kaját kapok amiért nem fizetek. Továbbá itt vagyok a Fertő tónál Magyarország innét kb 10 perc autóval. Hetente költök kb magamra 50 eurót. Akkor is marad 1800 Euróm havonta. Az 12*1800= 21600 Euró évente + a 13.14 havi fizetés 21600+2800=24400 Évente sőt ha vissza igénylem az adómat is az még +1000 Euró kb. Az olyan 25400 Euró/12= 2116 Euró/hó = 683 683 Forint/ hó ami megmarad havonta a zsebemben ha éves szinten nézzük. És ez nem a fizetésem, hanem ami tisztán megmarad a fizetésemből, amit otthon eltudok költeni. Persze lehetnek váratlan és betervezett kiadásaim, amiket nem számoltam bele, de ez még így is jó pénz.
Ezek a kérdések olyan feleslegesek... :)
Ha mi azt mondjuk, hogy nem számít annak, akkor leszámolsz?
Neked megfelel? Ha igen, csókolj kezet a sorsnak, ha nem, akkor meg nem mindegy, hogy más mit gondol a fizetésedről?
5. És ez most kit érdekelt??
Jólvan család nélkül lehet jampiskodni bárhol de gondolom házastárssal, csecsemővel nem a sufni szálláson lakik az ember..Nem mindenkinek ez az élete hogy lakok a munkásszállón azt szevasz.
Én is tudom írni, hogy számoljunk csak:
Logisztikai senior munkatársként 380e nettó a fizum, a férjem autóértékesítő a Mercinél 300e nettó a fizuja.
Kiadásunk: lakáshitel 46000 ft de nemsoká letelik 1.5 év, rezsi kb 50.000 ft, kaja benzin gyereknek ez az kb még egy 100as.. Az 200 ezer. Marad havi 480 ezrünk, évi 6 millió plusz a 800 ezres bónuszom. Évi 7 miliót el tudunk tenni, elnyaralni, stb.
És mi még nem vagyunk a teteje. Hol vannak még a feletteseink pl? Vagy a jobb szakmával rendelkezők, vállalkozók...
Dél-Magyarország
Szóval uncsi már ez az Ausztria forever szöveg komolyan..Legyél boldog a szállódon azt szevasz, senkit se érdekel de tényleg.
Kérdező: Szerintem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!