Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez nem átverés?

Szerintetek ez nem átverés?

Figyelt kérdés

[link]

A jelentkezés fül alatt van hogy be kell fizetni 5000 Ft-ot. Egy legális cégről van szó. Van aki már csinálja és megtud nyugtatni hogy nem átverés?? Segítsetek!!:(

2010. júl. 7. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csalás.

[link]

Eszerint a honlap júni 1 óta él, az oldalon közölt "sikertörténet" szerint meg állítólag van, aki 3 hónapja nyomja?? :)

2010. júl. 7. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A nő azt mondja,hogy 1 hónap alatt alig dolgozott és keresett 600 dollárt.Ez átszámítva kb:134.000 forint..

Szerinted ha ez igaz lenne akkor ki az a hülye aki hajnalban fel kel,és be megy a gyárba dolgozni 60-80 ezer forintért úgy hogy még szombaton is órázni kell??

Akkor mindenki otthon dolgozna pár napot,és ennyit keresne..nem gondolod??

A másik,hogy felajánlanak munkát de fizetned kell? vagyis te fizetsz,hogy munkát kapj???Ez röhejes!!!!

2010. júl. 7. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez hihetetlen!!!

Mikor értik meg az emberek, hogy az a munka, amiért fizetni kell, az mindig átverés.

Munkáért nem fizetünk előre

2010. júl. 7. 17:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csalás, be ne fizesd. Az ilyen, ahol neked kell fizetni előbb, mindig az. Nemrég bukott le egy ilyen "cég", és kiderült, hogy mindig új felhasználókat alkalmaznak a munka elvégzésére, akiket lehúznak pénzzel előtte. Dolgoznak kicsit, persze nem fizetik ki őket, azok megunják, jönnek az újabbak. A "sikersztorikat" meg ők írják maguknak.
2010. júl. 7. 17:48
 5/9 A kérdező kommentje:
oké akkor megnyugodtam..és köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2010. júl. 7. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy előttem is leírták ÁTVERÉS!

Soha senki ne fizessen azért hogy "jól jövedelmező" munkát kapjon. Ilyen nem volt soha, és nem is lesz!

Minél több ember megérti ezt, annál jobban visszaszorulnak az ilyen oldalak és az ehhez hasonló MLM-szerű förmedvények!

2010. júl. 8. 09:52
 7/9 anonim válasza:

Nem bátorítani akarok, csak tényeket írok.

Fél éve csinálom...folyamatosan van pénzem belőle.

Az oldal a .com-ra jun. 1-én tért át, de előtte a [link] címen üzemelt, amely domain a mai napig él.

Az, hogy 1000 féle otthoni munka-ajánlat van a neten és 999 csalás, ezért az emberek mindegyikre ráhúzzák a vizes lepedőt. Pedig működik. Azon gondolkoztatok már, hogy miért találták ki a "távmunka" fogalmat, hogy ha szerintetek nincs is?

Az 5000 tényleg előre fizetendő, de ma már mi van ingyen? Pénzt csak pénzből tudsz csinálni.

Nekem 8, hogy dolgoztok vagy nem, csak egy vélemény...

2010. szept. 29. 11:01
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 11:01

Előre fizetni egy munkáért amikor még fizetést,sőt munka sincs? Ebben mi az üzlet?

Egyébként utána érdeklődtem.Felvetettem,hogy nyugodtan vonják le az 5000 forintot az első kiutalt fizetésemből..De ez nem jó így nekik.Kérdem én miért?Mert így nem tudnak becsapni?

2010. szept. 29. 11:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi van ingyen? Mondjuk a munkába állás költségei. z én munkadóm a munkaruhát az eü alkalmasságit és minden járulékos költséget fizetett.

Lehet, hogy neked már volt ebből bevételed, de biztosíthatlak, hogy én jobban megélek a fizetésemből, mint te, amit itt keresel.

2010. szept. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!