Nem akarok Magyarországon maradni, külföldre akarok költözni?
Nem tudom melyik országba lenne esélyem kiköltözni. Esetleg valakinek van valami tanácsa, hogy ezek alapján mit javasol?
Angolul jól beszélek, viszont ha más anyanyelvű országba költöznék akkor nyilván elkerülhetetlen volna azt a nyelvet is megtanulnom.
Tanulmányaim: közgazdasági középiskolában tanultam, aminek sajnos nem venném hasznát külföldön, hiszen nem ugyanazok a törvények szabályok vannak itthon. Én egészségügyi iskolába mentem volna, de lebeszéltek róla. Most érettségizem.
Esetleg ha jövőre felvételizek ápolás és betegellátás szakra hogy ápoló legyek azzal ki tudok menni? És melyik országban lenne esélyem? Esély alatt azt értem, hogy egy egyszobás lakást tudjak bérelni, és ne haljak éhen esetleg néha tudjak új ruhát venni. Alsó középosztály szint talán (?)
Köszönöm a választ! Németül alapszinten beszélek, mivel nem egyik napról a másikra menne a kiköltözés akkor vennék nyelvórákat meg foglalkoznék vele.
Elsősorban tapasztalatokat szeretnék hallani, hogy milyen nehéz egy egy országban elhelyezkedni. Ha tudom, hogy ott pl nehéz akkor nem azt a nyelvet kezdem el tanulni.
“egy egyszobás lakást tudjak bérelni, és ne haljak éhen esetleg néha tudjak új ruhát venni”
Ezekért a célokért egy métert sem kell menni, itthon is simán reális, ezért nem kell külföldre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!