Mennyi egy iskolatitkár felmondási ideje?
Nincs nálam sajnos épp a kinevezésem, de 30 napra emlékszem.
De most olvastam valahol hogy ha a munkáltató nem megy bele a közös megegyezésbe, akkor lemondásról beszélünk és a lemondási idő már 2 hónap??
Köszönöm a felettébb humoros hozzászólásod. Mint írtam fentebb, nincs nálam èppen a szerződésem. 2 hónapos lemondási időt egyébként biztosan nem említett, erre emlékeznék. 30 nap a felmondási idő benne az biztos.
De mint írtam, most olvastam valahol hogy ha nem egyezik bele az igazgató a közös megegyezésbe, akkor egy közalkalmazott csak a jogviszonyról való lemondással tud felmondani, amely lemondási idő viszont 2 hónap.
Erre lettem volna kíváncsi, ha van itt köztetek közalkalmazott, hogy hoppon maradhatok-e így, hogy szerződésben ugyan 30 nap, mégis élhet-e ilyen lehetőséggel a munkáltató?
Nincs olyan, hogy felondás.
Közös megegyezéssel megszüntetitek, vagy lemondasz. Lemondás esetén két hónap, kjt.
Ehhez nem kell szerződés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!