Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegnap délután kerestem 25....

Tegnap délután kerestem 25. 000 Ft-ot és még csak nemrég kezdtem ezt a "munkát". Szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 06:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
8%

08:56

te meg miért vagy kapásból ilyen rosszindulatú és agresszív ???

2010. júl. 7. 09:08
 12/37 anonim ***** válasza:

Rosszindulatú és agresszív az, aki rávilágít (helyesen) a dolgokra?

Nagyon jót írt szerintem, magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni. Pont ezek jutottak eszembe, amikor elolvastam a kérdést...

2010. júl. 7. 09:15
 13/37 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy hosszú távon jól érzed-e magad ezzel a munkával és megélsz-e belőle, ha igen, akkor jó.
2010. júl. 7. 09:37
 14/37 anonim ***** válasza:
netto vagy brutto?
2010. júl. 7. 09:38
 15/37 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy látom vannak itt rosszindulatú emberek is, akik talán csak irigyek.
2010. júl. 7. 09:38
 16/37 A kérdező kommentje:

Igen nagyon jól érzem magam ebben a munkában, nagyon jó a csapat, jók a partnerek. Ja és igen ez nettó :)

Azért vannak még normális emberek is :)

2010. júl. 7. 09:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Na, áruld el mi az a "munka"? :)
2010. júl. 7. 09:47
 18/37 anonim ***** válasza:

Igen ez nagyon jó! Gratulálok a munkádhoz.

Nálunk eddig a családban ilyen csak apunak sikerült,egy délután keresett 65 ezer forintot,remélem egyszer én is így fogok keresni,mint ő.

További sok sikert.

2010. júl. 7. 10:00
 19/37 anonim ***** válasza:
Van egy tippem :D , de szerintem mindenkinek van itt egy ilyen ötlete arra hogy mi lehet ez a munka, úgyhogy nem mondom ki :D , de gratulálok sok sikert a továbbiakban :)
2010. júl. 7. 10:02
 20/37 anonim válasza:
96%

Nem rossz indulatból de ha ilyen jól keresnél és legaálisan akkor miért nem mered elmesélni hogy mivel is dolgozol?

Mert hát ugye sokan jól irták hogy jó is meg nem is.

Ha minden délután megkeresed a 25000 FT akár bruttó vagy nettó legyen akkor biztos hogy jól jártál sőt. Legyen legális meg nem is mindegy, csak jól csináld( ja és ne drogokat meg ilyeneket árulj:p )

De pl. egy Piacos aki zöldségeket árul az naponta 30-40e Ft keres!!! És persze a zöldséget azt saját maga termeli, így hát ez sem hangzik rosszul.

Össze foglalva írd le mit melozol :D És akkor szerintem jobb és pontosabb válaszokat is kapsz

De ha ez a meló Törvényes és 100%os ez a kereset mindvégig akkor biztos hogy jó.

2010. júl. 7. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!