Tapasztalt könyvelő asszisztens fizetés Budapesten?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mennyi lenne a reális bérigényem? (Bruttó) Budapesten, multinál esetleg “közepes”en nagy cégnél. De akár kisebb cég is érdekelne, ha van viszonyításotok.
Ezek az adatok:
Pénzügy és számvitel BSc
Számvitel MSc
Mérlegképes könyvelői okj bizonyítvány
3 év tapasztalat teljes körű könyvelésen, multinál
Angol napi szinten használatban, levelezésben (amúgy középfokú, pénzügy szakmai nyelvvizsga van)
Köszi! :)
2019. máj. 16. 22:09
1/5 anonim válasza:
Ezzel miért csak asszisztensi pozit akarsz? Az szarabbul fizet. Nálunk br 300-380 az asszisztens, és kb 450-től a könyvelő. Külföldi tulajdonú könyvelőiroda.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy milyen megnevezés, multinál vagyok, ott így nevezik aki "még nem" senior. (Seniornál 5 év tapasztalat a minimum) Köszi a választ!:)
2019. máj. 17. 08:42
3/5 anonim válasza:
Azt nem értem ha tapasztalt könyvelő asszisztens vagy akkor miért nem tudod mennyit érsz? Nyílván dolgoztál már valahol és tudod ott mennyit kerestél, illetve mennyit szeretnél reális határokon belül.
4/5 A kérdező kommentje:
Mert egyetem mellett dolgoztam végig, nem “rendes” állásban, hanem diákszövetkezeten keresztül, viszont mivel mindjárt végzek, aktuális a kérdés, amit NEM gondolom h meg kellett volna indokolnom....
ha vki nem tud a kérdésemre válaszolni akkor ne spammeljen, köszi!
2019. máj. 17. 22:53
5/5 anonim válasza:
Én eddig 2 nagyvállalatnál dolgoztam/dolgozom. Annyit tudok, hogy az egyiken a tapasztalt könyvelő nettó 270-et kapott, a másik pedig inkább egy SSC-re épülő cég, itt csak a kezdőt tudom, ami nettó 220 eFt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!