Szerintetek gáz, hogy 420 ezres fizetést kértem egy állás interjún? Amint kimondtam ezt az összeget felszólítottak távozásra.
Figyelt kérdés
Lényegében az elvárás az lett volna,hogy mindent csináljak meg a főnök helyett, hogy rá se kelljen néznie a munkára. A projektek több milliós bevételt hoznak, én ilyen elvárások mellett nem sokallom,de lehet bennem van a hiba.Szerintetek?2019. máj. 15. 22:12
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy kevésnek tartották az összeget, amit mondtál, és hülyének néztek...
2/8 anonim válasza:
Nem gáz, en is, ezt tettem volna a helyükben,
3/8 anonim válasza:
Remélem nettóban kérted, hetente!
:-)
4/8 anonim válasza:
ezen a kerdesen benevettem.
Jó volt.
Troll kerdes. Ha igy lenne nem a gyakori kerdeseknél keresnéd a valaszt.
5/8 anonim válasza:
Ha valós a sztori, szerintem nem sok egy tulajdonképpen vezető állásért.
6/8 anonim válasza:
Én most külföldön dolgozom ITban. Van itt egy kollegám, szintén magyar, ő most haza akar menni, elkezdett magyar állásokra pályázgatni. Felhívták.
Hr: És mennyi fizetést kér?
Kollega: Havi másfél millió bruttó
Némi csönd a túloldalon, aztán
Hr: Megoldható. Mikor tudna interjúra jönni?
:D 420 nem sok, szard le őket, keress mást.
7/8 anonim válasza:
Br. 420 az nem pénz, főleg nem Bp-en ilyen munkáért.
8/8 anonim válasza:
Építőiparban szakik, gépkezelők és fuvarosok is keresnek 300-400at. Vezetőként ez mért lenne sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!