Érdemes belevágni belevágni ebbe a melóba?
Eurorest?
Egyéb MLM?
Csúnya lehúzások vannak. Nem fehér embernek való ez a 'meló'.
Ha nekem írtad, hogy írjak erről a munkáról, akkor persze szívesen elmondom neked. Az Ökonet Kft. is mint sok MLM cég megbízható környezetbarát, termékeket használ, illetve energiacsökkentő mágneses termékeket is. Szóval én vásároltam ettől a Kft.-től terméket saját használatra, amit úgy is megvettem volna pl: a tescóban, tehát nem volt plusz kiadásom. Így a cég engem feljogosított, hogy a következő vásárlásom már 20%-kal olcsóbban történjen, úgymond nagyker áron. Szóval lecseréltem a háztartásomban lévő addig használatos termékeket ökonetes termékekre, (fogkrém, szappan, arckrém, mágneses termékek stb.) És általában az ember mesél másoknak hogy ha valami jót tapasztal, én is így tettem a termékkel kapcsolatosan, mesélem a kollégáknak, a szomszédnak a családomnak, persze mikor találkoztam velük és csak úgy beszélgettünk. És persze a jó tapasztalatom alapján ők is kiszerették volna próbálni a terméket, persze én ekkor már nyertem a vásárlásaikon 20%-kot. (jó kis bevételem van belőle) Persze volt olyan aki ugymond saját magán keresztül szerette volna kipróbálni, így ő is tett egy saját próbavásárlást, és a cég nekem ezért az ő forgalmából is adott 40% jutalékot.
Vagyis magyarul mondva az ÖKONET Kft. ad neked 20% kedvezményt a ott vásárolsz, és ha valakinek megmutatod a boltot és általad ő is vásárol akkor azért pedig fizetneked 40% -ot, mert a reklám a boltna te voltál, te meséltél az ismerőseidnek, és nem költ reklámra, hanem jutalékot ad.
Mindenkinek a saját döntése, hogy hol vásárol a tescóban havi 25 ezret és nem kap érte egy plusz garast sem. Vagy az Ökonetnél, ami azt vallja, hogy csinálj egy hétköznapi dolgot nem hétköznapi módon!!
És persze lesz olyan ember aki mégsem itt vásárol, de vagyunk sokan akik egy intelligensek akik ezt a vásárlási módot választjuk.
"Röviden" ennyi :)
Minden jót!
Üdülési jog.
Ne vállald el, csak ha nincs szükséged fizetésre, sok szabadidőd van, és az orvos stresszes életmódot írt neked elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!