Havi 850. 000 Ft nettó milyennek számít, heti 14-16 óra munkáért?
Komolyan nem értem, hogy minek etetitek az ilyen provokatív, ócska trollt?
És miért nem jelenti senki más?
16: Nem haragszom, csak nem értem miért ne lennék érett, józan gondolkodású?
Azért, mert megkérdezem, hogy ez a jövedelem milyennek számít?
17: Hetente, mint fent írtam, 14-16 órámat veszi el a munka, a többi mind szabadidő.
A munkaidő a szerződésem szerint kötetlen, tehát éppenséggel végezhetném 10 órában vagy akár 40 órában is, az a lényeg hogy el legyen végezve.
Nekem ez a 14-16 óra az átlagban, amit szükséges, hogy ráfordítsak.
22: Miért lennék troll??
Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy ennyi irigy és rosszindulatú ember van itt.
Akkor ezek szerint ez ennyire jónak számít?
Ha keresel 850 ezret és nem tudod hogy ez jónak számít-e akkor vagy hencegni akarsz, vagy elképesztően tájékozatlan vagy, azért ennyiért már van egy alap etikett, tök mindegy milyen pozíciót töltesz be.
Bevallom én programozóként, 8 éves tapasztalattal napi 8 órában a 48%. keresem a tiédnek, és ebből is elég jól megélek. Sokan örülnek ha a minimálbéren felül +30,50-et haza tudnak vinni.
Rosszindulatú és irigy ember? :D Ha nem tudod megítélni, milyen a fizetésed magyarországi viszonylatban, akkor komoly problémáid vannak a fejedben, de ezt kétlem.
Szerintem inkább nagyon is jól tudod, milyen fizunak számít ez, és szimplán kérkedésként szántad a kiírást/kérdést, semmi másért, ha egyáltalán valós. Ami azt jelenti, hogy ugyan olyan rossz indulatú ember vagy, mint akiket megneveztél.
29: Nyilván tisztában vagyok vele, hogy Mo.-on ilyen 230.000 nettó körül van az átlagjövedelem, de ebből aztán ezen kívül semmi nem derül ki. Mert ebben benne vannak az állami cégvezetők 4-5 milliós fizetéseik is, meg a minimálbérre bejelentett építőipari segédmunkásé is.
Persze, ha a hivatalos átlagot vesszük, ahhoz képest nyilván magasabb.
Vannak az ismerősi körömben, akik ennél kevesebbet, de olyanok is, akik többet keresnek.
És azért kérdeztem itt ezen a fórumon, mert azért itt felülreprezentálva vannak a szellemi munkát végző emberek.
Abszolút nem trollkodás volt a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!