Mennyi keresete lehet egy olyan családnak ahol anyuk apuka két gyerekkel az USA-ba tud menni nyaralni?
Nekem rengeteg ismerősöm volt aki kijutott az USA-ba. Még egyetem alatt, ugyanolyan csóró egyetemistaként, mint én. Van rengeteg lehetőség kimenni, nem kell egyből azon agyalni, hogy vajon mennyit kereshetnek?
Nem tudhatod milyen lehetőséget kaptak, hogy kijussanak, lehet valamilyen cég finanszírozta, részben vagy akár teljes egészében. Lehet szakmai út is részben, lehet, hogy spóroltak rá akár éveket vagy bármi...
Nem kell ám egy külföldi utazáshoz milliárdosnak lenni.
Sok ismerősöm van akik egészen furcsa helyekre eljutnak, és nincsenek semmivel sem jobb anyai helyzetben, mint az átlag.
8-as, de kis naiv vagy. Osztalék, mi?
Az után adózni is kell ám, kb. ugyanannyit, mint a bérjövedelem után. A vállalkozók nem így szokták, hanem körbeszámlázással veszik ki a pénzt a vállalkozásokból, teljesen adómentesen.
17:
"Az után adózni is kell ám, kb. ugyanannyit, mint a bérjövedelem után."
Mélyedj el egy kicsit pénzügy-számvitelben, adózásban, utána beszélgessünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!