Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cégvezetőből hogy lesz árufelt...

Cégvezetőből hogy lesz árufeltöltő?

Figyelt kérdés

Itt mi lehet a háttérben? Tényleg le lehet így csúszni??? Úgy hogy utána már ott is ragad?

Ez nem valami kamu?

Itt a cikk:

[link]

2019. máj. 9. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

8-as mintha èn ìrtam volna.

Szerintem se vezető,egy buta,komolytalan az ember,aki nem tudott èlni a lehetősègèvel,igen meeting közben hangszeren jàtszott illetve ilyen csapatèpìtőn ès Magyar zászlòt lengetett.

Szerintem pont erre a munkàra alkalmas csak egy ilyen ember,nem vezetőnek valò,ìgy nem lehey viselkedni.

A videòban is làtszik köze nincsen a vezetèshez,èdesapàm is mondta egy jellemtelen senki ez az ember,apàm màr 43 ève vezető szal vàgja,ő nyugdìja mellett is dolgozik,hàta mögött egy infarktussal.

Mèg se ment le kulimunkàra,szembe köpnè sajàt magàt inkàbb.

Nyilvàn ràjöttek,hogy a csàvò nem odavalò,ezèrt kirùgtàk mindenhonnan ès pont odakerült ahovà valò,rinyagèp csak.

Amit apàm megtett szìvroham utàn is 72 èvesen,ennek a negyedèt se bìrnà ez az ember.

2019. máj. 10. 07:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg alkoholista lehetett.

Rengetegen kiégnek ám a multivilágban, a rengeteg felgyülemlett stresszt, nyomást valamivel oldani kell.

Ki így, ki úgy. Multis felsővezetők közül sokan kokainoznak is.

2019. máj. 10. 07:35
 13/21 anonim ***** válasza:
72%

@07:34

Várj mindjárt írok a Vatikánba a pápának hogy sürgősen avassa szenté apádat.

2019. máj. 10. 08:05
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell 13-as csak elmesèltem ennyi.

Vannak erős èletrevalò emberek erre gondoltam.

Ha màr kötekszel.

2019. máj. 10. 08:07
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Biróssági eltiltás pénzügyektől, illetve adott területtől, kapásból nem lehet vezető.
2019. máj. 10. 09:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Kiöregedett. Vagy valami olyat csinált, ami miatt máshova nem veszik fel.
2019. máj. 10. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem kamu, sok ilyet ismerek, sok éve járom a multikat én is.

Amikor ő elkezdett vezető lenni, 20 éve még más elvárások voltak. Nem volt ennyi vezetőképző, nem volt a people menedzsmentre így ráállva mindenki, hanem eredményeket kellett hozni. Gondolom volt alatta egy jó csapat, hajtotta őket is, magát is.

Mellette meg gyűlt a feszültség, ahogy a multikban szokás. Emellett meg már kicsit a fejébe is szállt, illetve gondolom az élete is sorozatban megrottyant a válásokkal, stb., nem csoda hogy voltak ilyen eccentrikus kitörései. Meg látszik hogy nem egy ostorcsattogtató, komoly vezető, és aki évtizedekig másik szerepbe erőlteti magát, az nyomot hagy - egyébként nagyon sz*rul néz ki a hapek még mindig, látszik hogy megöregedett.

Tuti volt vezetőváltás is, jönnek az egy garnitúrával fiatalabbak, ő se volt már a toppon tuti, de ahogy ő is mondta, h.lye aki ebből önként kilép. Általában 6 hó végkielégítés jön, ha nem több. Gondolom mellette van egy befektetési portfóliója, mert ő is mondta hogy a végén érezte hogy ez nem tuti. Most meg 120-150-ért eldolgozgat, levett az igényeiből, gondolom van kiadott lakása meg ilyenek, azért nem sajnálom.

De hidd el, nem egy multis vezető, ha lenne kiépített egzisztenciája, kb ugyanezt megtenné mint ő. Hatalmas a hajtás, 50 fölött egyre nehezebb bírni. Én 15 éve tolom, és 35 évesen érzem sokszor, hogy elegem van, váltani kéne valami szimplábbra.

2019. máj. 10. 13:44
 18/21 anonim ***** válasza:

17: A multis világ, az egy nagyon érdeles világ, igen:))

Kívülről szép, csillogó, pörgős, tele szép és illatos emberekkel.

Aztán mikor már belülről látod az egészet, akkor szép lassan elkezd lefolyni a máz.

Olyan ez, mint amikor először elmész egy viszonylag jó szállodába, tetszik minden, szép, jó, stb. Aztán mikor másodjára is elmész, mert milyen jó volt először, akkor már felfedezed az apróbb hibákat, hiányosságokat, stb. Harmadjára meg már alig várod, hogy hogy jöhess haza.

Én 8 év után váltottam, és nem bántam meg.

2019. máj. 10. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
*érdekes
2019. máj. 10. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom 17-es inkább öeülj,hogy ilyen komoly poziban vagy már fiatalon és kész élettel.

Amúgy lehet bírni a nyomást,stresszt is.

Én még nem vagyok veztő hanem senior fejlesztő de itt is már van felelősség és stressz.

De tudni kell kezelni,meditációval sok sok meditációval.

Mondom édesapám példáját újra rengeteget stresszelt ő is,na ő folyamatosan munkahelyén,amit haza nem hozott.

45 éves boldog házasok édesanyámmal egy vita nem volt otthon soha,nem éreztük ha stressz volt.

De nagyon az volt,mert állami vállalatnál felső vezető 43 éve,a kormány ott szopatja a céget ahol tudja nem kapnak támogatásokat,így nehezebben tudnak gépparkot frissíteni,munkásokat kifizetni,új melókat szerezni,mert mondom minden irányból a kormány tenné tönkre ezt a világot mert egybe olvasztaná más igazgatosággal.

Amikor a közmelósok fenyegetőznek,hogy baj lesz,mivel a kormány a közmunkások bérét nem utalta el egy hónapig kb. vagy 2,3.

Na itt volt stressz,mert apámnak meg kellett oldani különben gondolhatod ha fel kell 100 közmelós ott mi lett volna.

Na ezzel szemben nehogy már ez a csávó nagyobb stresszben lett volna,azért itt nem a kormánytól függ a cég és nyilván voltak alvezetői a formának.

Inkább csak rinyap_na az egész ember, tuti fel van nagyítva meg nem tud szegény viselkedni sem,ostoba buta.

Nem vezetőnek való egyáltalán,nem lehetett komolyan venni csak rá kell nézni,nem véletlenül küldték el, meetingen kezd el zenélni meg magyar zászlóval rohangál.

Egy értelmes FÉRFI ilyet nem csinál csak egy óvodás vagy egy tini.

De egy vezető tudjon már viselkedni környörgöm.

Semmi baj nincsen a multi világgal,az égvilágon.

Egyik vezető volt kollégám se panaszkodhat,szép felsőkategóriás verda,lakás,utazások,prémium életszínvonal, 33 évesen mindezt.

Ő se rinyált soha hanem imádta.

Én ezeket az embereket becsülöm.

Az a baj aki itt nyomatja,hogy kiégés,meg ilyen olyan multivilág meg ilyen sz_r olyan sz_r,annak javasolnám egy évre költözzön le Szabolcsba aztán éljen meg 100e nettóból jah és örüljön ha ennyit kap.

Na ott majd lesz stressz meg ott majd átértékelné,hogy amikor a melós megy a vezetőhöz,hogy ,,főnök adjon mán előleget mert kikötik a villanyt,vizet a pulyának nincs mit ennie már két napja,elviszi a gyámügy".

És ezt én láttam sajnos fültanúja voltam.

Át kellene értékelni a ,,sz_r multik világát",inkább hálát kellene adni,hogy magas poziban ott van valaki,és 1000.000 miatyánkat elmondani.

2019. máj. 10. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!