Tudtok olyan szakmunkas állashirdeteseket kuldeni ahol nettó 1 millio fölött fizetnek?
Figyelt kérdés
Mindenki azt irja a gykn hogy a diplomasbol tul sok van, szakmunkas meg nincs, nekem azonban rnnyit meg senki se ajanlaott. Tudnatok segiteni?2019. máj. 7. 11:34
11/17 anonim válasza:
Az angol billentyűzetből ítélve sanszos, hogy a kérdező nem burkoló valójában. Én inkább egy unatkozó informatikusra tippelnék, akinek épp nincs jobb dolga.
12/17 A kérdező kommentje:
Dehigy, vagyok informatikua tobb eszem van annal
2019. máj. 7. 13:50
13/17 anonim válasza:
Konyhafőnökként ( Executive chef) , vagy helyettesként ( Sous chef ) ez megkereshető alkalmazottként is jobb helyeken. Coorporate-ként még több és eljutottunk odáig az évek során, hogy már szakmaidegenként sem lehetetlen pozíciók.
14/17 anonim válasza:
En kulfoldon se keresek 1 milliot nettoban szakmunkaskent.
Ha elkoltoznek egy masik varosba ahol jobbak a fizetesek ott meg az alberlet lenne 500.000 egy honapra.
15/17 anonim válasza:
Egy jó szakmunkás (a jó alatt 2 dolgot értek: szépen, precízen dolgozik és megbízható, tehát ha azt mondja, hogy holnap reggel 8-ra jön, akkor 10-kor nem neked kell felhívni hogy merre jár) ALSÓHANGON keres havi 1M-t ZSEBBE!
16/17 anonim válasza:
14: Nem tudom mit csinálsz és hol, de sógorom kint Ausztriába /hétvégente mindig hazajár/ épületgépészként 2M felett keres havonta nettóban.
17/17 A kérdező kommentje:
Nekem egy baratom festo, ausztriaban havi 50 millat keres, egy ji szaki Magyarországon se kap havi 5*milla alatt mindig nezem hogy minden szaki milliardos
2019. máj. 10. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!