Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen diplomákkal/szakokkal...

Milyen diplomákkal/szakokkal lehet alkalmazottként Magyarországon legalább nettó 800. 000 Ft-ot keresni havonta?

Figyelt kérdés

Fontos, hogy diplomás alkalmazottként.

Az ilyen maffiózó, meg politikus,stb hagyjuk most.

2019. máj. 5. 09:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1: "Nem a diplomádtól függ, hanem a tapasztalatodtól, képességeidtől. A diploma csak egy kulcs lesz az első munkahelyedhez"

Értem én, de hiába rendelkezik egy általános iskolai földrajz-biológia szakos tanár rengeteg tapasztalattal és kiváló tanári képességekkel, akkor sem fog soha ennyit keresni.

2019. máj. 5. 16:39
 12/18 A kérdező kommentje:
2: A vállalkozó orvost, ügyvédet, stb. most tegyük félre, írtam hogy kimondottan alkalmazottként.
2019. máj. 5. 16:40
 13/18 A kérdező kommentje:
6: A politikai hátszeleseket is tegyük zárójelbe. Mert Nyilván 29 évesen máshogy nem tud vezető pozícióba kerülni kb 3-4 év eddigi munkatapasztalattal.
2019. máj. 5. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:

"Értem én, de hiába rendelkezik egy általános iskolai földrajz-biológia szakos tanár rengeteg tapasztalattal és kiváló tanári képességekkel, akkor sem fog soha ennyit keresni."

Tévedés, ha elmegy programozni, és megy is neki, lazán kereshet ennyit, sőt...

2019. máj. 6. 08:28
 15/18 A kérdező kommentje:
14: Igen, csak akkor már nem a tanári diplomájával, szakmájával keresi.
2019. máj. 6. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem a diplomádtól/szakmádtól függ a fizetésed, szal ez hogy jön ide?

Persze ha ennyire autista vagy, akkor nem, soha nem fogsz annyit kapni.

Amúgy te a múltkori troll vagy úgy látom, ide jöttél megint kötözködni :DDDD

2019. máj. 6. 10:09
 17/18 A kérdező kommentje:
16: Azért csak kell hogy függjön, mert hiába akar valaki ált.iskolai tanítói diplomával pl. ügyvéd lenni.
2019. máj. 6. 10:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Orvosként, fogorvosként egy magánklinika alkalmazottjaként pl. Szerintem más diplomával ez eléggé irreális elvárás, avagy inkább felsővezetői/menedzseri bér, ahova nem olyan könnyű bekerülni.

Még IT végzettséggel, ahol köztudottan kimagasló alkalmazotti bérsávokat lehet elérni is inkább a 700-800 bruttó a reális némi tapasztalattal. Aztán ahogy lépked felfelé az ember, talán lehet gyúrni rajta, de nyilván nem pályakezdőként adnak az ember kezébe ennyi pénzt.

2019. máj. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!