Milyen diplomákkal/szakokkal lehet alkalmazottként Magyarországon legalább nettó 800. 000 Ft-ot keresni havonta?
Fontos, hogy diplomás alkalmazottként.
Az ilyen maffiózó, meg politikus,stb hagyjuk most.
1: "Nem a diplomádtól függ, hanem a tapasztalatodtól, képességeidtől. A diploma csak egy kulcs lesz az első munkahelyedhez"
Értem én, de hiába rendelkezik egy általános iskolai földrajz-biológia szakos tanár rengeteg tapasztalattal és kiváló tanári képességekkel, akkor sem fog soha ennyit keresni.
"Értem én, de hiába rendelkezik egy általános iskolai földrajz-biológia szakos tanár rengeteg tapasztalattal és kiváló tanári képességekkel, akkor sem fog soha ennyit keresni."
Tévedés, ha elmegy programozni, és megy is neki, lazán kereshet ennyit, sőt...
Nem a diplomádtól/szakmádtól függ a fizetésed, szal ez hogy jön ide?
Persze ha ennyire autista vagy, akkor nem, soha nem fogsz annyit kapni.
Amúgy te a múltkori troll vagy úgy látom, ide jöttél megint kötözködni :DDDD
Orvosként, fogorvosként egy magánklinika alkalmazottjaként pl. Szerintem más diplomával ez eléggé irreális elvárás, avagy inkább felsővezetői/menedzseri bér, ahova nem olyan könnyű bekerülni.
Még IT végzettséggel, ahol köztudottan kimagasló alkalmazotti bérsávokat lehet elérni is inkább a 700-800 bruttó a reális némi tapasztalattal. Aztán ahogy lépked felfelé az ember, talán lehet gyúrni rajta, de nyilván nem pályakezdőként adnak az ember kezébe ennyi pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!