New Yorker üzlet, mint munkahely?
Eladói pozíció
Fizetés, szünetek, vezetőség, mitkellhogyankell, raktáros munka, összehasonlítva más üzletlánccal(H&M, Inditex üzletek - Zara, Stradivarius, Pull&Bear)
Sziasztok!
Engem is érdekelne. Szeretnék elmenni dolgozni suli melett. A New Yourkernek most lenne egy rugalmas ajánlata. Egyedüli bajom hogy pénztáros pozícióra keresnek embert, én pedig a számolás zavarom miatt eléggé tartok tőle, mert nem szeretnék mind az üzletnek mind magamnak esetleg kellemetlenséget okozni, ugyanakkor nagyon szeretnék dolgozni!
Szóval érdekelne hogy kinek milyen tapasztalata van. :)
Szia! Időközben úgy alakult, hogy elmentem dolgozni hozzájuk.
Unatkozni biztos nem fogsz, rengeteg munka, és sajnos nem sok pénz.
Ha a kasszád hiánya egy hónapban eléri (azt hiszem) a 10000Ft-ot, akkor az adott összeget levonják a mozgóbéredből. Alatta nem.
Én az első napot -400 forintos hiánnyal zártam. De ne aggódj, mert bele fogsz jönni.
Esetleg kérdezd meg, hogy van-e olyan árufeltöltői pozíciójuk, ahol nem kell kasszáznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!