Hogyan NEM lehet megélni 300 ezerből?
Én ezt nem értem. Kezdőként keresek ennyit 22 évesen, Budapesten.
Kaja: 60 (Ez már messze nem a zsiroskenyer szint)
Bérlet (belváros): 10
Edzőterem, fodrász: 15
Tisztálkodó szerek: 10
Ruha (lebontva,mert nem veszek minden hónapban): 10
Szórakozás, randik: 20
Telefonszámla, internettel: 10
Albérlet: 75 rezsivel együtt.
Ez így 210 ezer és már nem otthon lakom, hanem vagy bérelt szobában vagy a párommal albérletben.
Marad 90 ezrem zsebben.
Az évi több, mint 1 millió megtakarítás.
Veszek egy telefont meg egy laptopot mondjuk 3 évente, az leosztva legyen -200 ezer.
Évi 800 ezret arra költök,amire akarok.
Hogyhogy sokan azt mondják, hogy ebből nem lehet megélni? Miért nem?
Ha nem nő a fizetésem és vannak extra kiadások, ez akkor sem kevés, ráadásul 5-6 év múlva felmehet 600-700 ezerre havonta.
Ebbe nem férne bele gyerek?
A fél ország 150 ezerből él.
Jòl van 29-s lehet ti nektek van 2 darab ruhadarabotok nekünk valamikor kèt nagybőröndnyi van,vonatoztatni de jò lenne jò 40 fokba leizzadni hmmm nincs annàl jobb amikor büdös is leszel.
Vagy leugrani Siòfokra gondolsz egyet,ja bocs hàt nincs verda,majd talàn màsnap vonattal bőrönddel.
Biztos remek lehet.
Tudod nem pèniszmèret,de sokkal kènyelmesebb ha van autòd,a làny is sokkal komfortosabban èrzi magàt. Plusz azèrt 30 felett egy palinak illő legyen autòja.
"Vagy leugrani Siòfokra"
Ja, hogy prolik vagytok? :D Akkor tenyleg kell a verda, meg egy jo kazi, utkozben bevasaroltok valami harapnivalot a Billaban... :D
(Megsugom, hogy mi annyi penzbol Barcelonaban vagy Porto kornyeken hosszu hetvegezunk, strandolunk, Paellat eszunk.
27:
Elárulom, egy dízel x5 sem fogyaszt többet 10 liternél, ha nem minden lámpához padlógázzal mész.
Jòl van 32-eske.
Mondjuk pentek este kitalàljuk elmegyünk Siòfokra partizni vagy valami.
Repülővel majd elugrunk Dobogòkőre meg moziba is mi sem egyszerűbb 😂😂
37-es ő simàn. 😉
Jò a repjegy olcsò de ott a szàllàs,kaja,olyan 5kilò összesen màsfèl hètre Spanyolorszàg.
Tudom mert nèztem.
Aki egy kezdőre azt mondja, hogy kevès a 300, az olyan hülye, mint aki itt vitatkozik azon, hogy hova jár a másik nyaralni :D
Kèsőbb termèszetesen kevès lesz, mert nem egy szobabèrletben fogsz gyereket nevelni pèldául. De ahogy írtad, azt meg nem 22 èvesen egy fizubòl fogod vállalni.
Èrtelmetlen ez a kèrdès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!