Mennyi fizetéssel lennének elégedettek? Mi számítana jó fizetésnek?
Nekem most Május 1. volt az emelés napja. Most lett felemelve kb. 710.000HUF nettóra.
Mellette saját lakásom (pontosabban állami tulajdonban, életem végéig szóló haszonélvezettel) van minimális rezsivel, nincs hitelem.
Középiskolában tanítok angolt, néha háztartástant, és osztályfőnök vagyok. Illetve hetente tartok pár előadást az egyetemen.
Természetesen nem Magyarországon. Azért ilyen jó a fizetésem.
K. N.
#23:
Teljesen jogos. Bár nem mindegy a munkaidő hozzá.
Én a Távol-Keleten vagyok. Itt egy anyanyelvi angoltanárt erőteljesen megfizetnek.
Heti 18 órát dolgozom össz-vissz. 10 angol (napi 2), 5 ofő (a nap mindig azzal végződik), 3 óra egyetemi (2x1,5 óra hetente). Háztartástanra csak helyettesítek néha, vagy kedvtelés alapján megyek be.
Na persze értelemszerűen nem ennyivel kezdtem, hanem magasabb óraszámmal és kevesebb pénzzel.
Dehát csak itt vagyok már 6 éve.
K. N.
, mivel jelenleg nettó 528 millió az atlagis havi bevetelem igy olyan 1 milliardnak örülnék 2-3 het es el is érem
17/f vállalkozó programozo mérnök orvos tipikus gyk olvasot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!