Már tényleg ennyi a nettó fizetés az Aldiban bolti eladóként?
"heti 30 órás műszakban bruttó 232.440 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 293.490* Ft"
Tehát ha most teljesen kezdőként elkezdek az Aldiban bolti eladóként dolgozni, nettóban kb 154 573 Ft-ot hazavihetek, plusz még a BKK-bérletem egy részét is támogatnák?
Hát én ettől nem esnék hasra. A 30 órás munka az napi 6 óra, változó beosztással, vagyis nem nagyon tudsz mellette másodállást vállalni, 155e forintból meg felkopik az állad.
Arról nem is beszélve, hogy a munka egy része nehéz fizikai munka (árupakolás).
Ennél még a BKV is jobban fizet és villamosvezető pl. a hülye is lehet.
Ez miért ne lenne jó bér?
6 órára 154 ezer? Nekem 8 órás munkaviszonyban nincs ennyi az alapbérem...
És igazából a cégnél ahol vagyok a legtöbb embernek, még szellemi dolgozóként sincs ekkora fizetése.
Utolsó...már hogyne lenne azon a szinten a dolgozókat tekintve...ott vagyok jelenleg is egy pest megyei üzletben.
8 általános a feltétel...ilyen primitív, suttyó, 20 évesen 3 gyerekes, nagy hangú, mocskos szájú prolik vannak alkalmazva. Legjobb esetben valamelyik lezüllött szakmunkás iskolából estel ki vidékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!