Diákmunka a KFC-ben?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen a diákmunka a KFC-ben. Sokat olvastam itt is róla, de a legtöbb kérdés már 3-4 éves, így nem tudom mennyit változott.
Kérdéseim: Mennyit fizetnek, és mikor? (hetente/ havonta)
Kasszásnak is lehet menni 16 éves kortól?
Iskolaidőben (jelenlegi májustól folyamatosan) lehet e teljesíteni a heti min. 15 órát, 25 perces buszos bejárással?
Lehet majd nyáron változtatni, hogy minden héten 30-40 órát dolgozhassak?
Milyen általában a csapat/ főnök? (befogadóak/ elutasítóak/ fiatalok/ idősebbek.. stb?)
Tényleg életben van még ez a 3 hónapos képzés?
Havi fizetés (általában 10-15.e között).
18 éves kor alatt SEHOL nem kezelhetsz pénzt.
Ez a te órarendedtől függ. Meg persze attól, hogy milyen gyakran mennyi időt akarsz menni. Én nem áldoznám be a hétvégémet 2x8 órára. De vannak olyanok akik suli után mennek vagy suli helyett...
Igen lehet változtatni, de nem biztos hogy bírni fogod. Azért ott végig állni kell, mert csak 6 órás műszakban jár a szünet.
Nagyon változóak a kollégák, egyszerűbb ha viszel magaddal valakit.
3 hónap egy diákmunkán? O.o Valaki egy hétig nincs ott, nemhogy 3 hónapig. Szerintem te a próbaidőre gondolsz, ami a felnőtteknél teljes munkaidőben van. Jobbik esetben valaki megmutatja 2 perc alatt, hogy mit hogy kell. Rosszabbik esetben magadra hagynak, hogy jöjj rá magadtól.
Háát nemtudom ez mennyit segít, de én mekiben fogok dolgozni, szerintem mivel mindkettő gyorsétterem, hasonlóak lehetnek ezen a téren.
Szóval én 15 vagyok, 2 hónapot fogok melózni, nettó 935/óra, minimum 20 óra egy héten. Kasszásnak ha jól tudom csak 18 felett mehetsz. Szerintem ne akarj annak menni, bármit elszámolsz, fizudból vonják le. Ja, és én nyári szünetbe megyek majd. A csapatról még nem tudok nyilatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!