Mekkora a munkáltató költség különbsége a minimalber (br149e) es a garantalt berminimum (br195e) kozott?
Minimalberre vagyok lejelentve, de kb 250-280e Ft nettot (ledolgozott óráktol fugg) keresek.
Lakashitel felvetele miatt szeretnem ha bejelentene tobbre a vallalkozo 3honapra akinek dolgozom, de azt mondta akkor fizessem ki a tobbletkoltseget. Kerdesem az, ha 3honapra lejelent a garantalt berminimumra (legalabb) akkor mennyit kell fizetnem neki. (nem mondottbosszeget es első hallásra ugy felmergelt ez, hogy otthagytam de ugy tűnik nincs masegoldas)
Tudom ez szabalytalan, reszerol de ezen most lepjunk tul.
Koszi, hogy segitesz.
Ne haragudj utolsó. Nem értek hozzá, a felesegem úgy számolta a 3honapra kb 70e ft lenne. De otthin van a papir es o sem biztos benne. Tehat huszonvalamennyi /honap. Az adokedvezmenyt most kértem eloszor igy, mert eddig magzati kedvezmeny volt es a felesegem kerte mindkettot, de aprilis 1-től megosztva kertuk. A friss hazast eddig is en kaptam az lassan lejar mert letelik az egy ev a nyaron. Szoval nem egy összegben van/lesz.
Akkor elofordulhat, hogy a felesegem kozel jol szamolta? (o nen biztos ebben)
Ha 99 a nettód, akkor az első házasok kedvezményét sem veszed igénybe év közben (ami amúgy nem egy, hanem két évig jár).
Nagyjából 25/hónap lenne a munkáltató plusz költsége ebben az esetben, amit be akarna hajtani tőled. Ha levonod a kedvezményeket, igazából akkor is ugyanennyi, csak akkor nem adóban fizeti ki az államnak, hanem neked utalja pluszban.
✌️Igazad van a hazasost iden is egybe kaptam igenylessel, mar ertem a kerdest, bocsanat evedszunetben nem volt idom felfogni. Na, de a gyerekek utan most először kapok szoval azt remelem megkapom havonta. A konyvelo szerint azbadoalap eleg
A hazasos nem egy ev?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!