Mik azok a munkák amik kizáró okok lennének párkeresésnél?
Figyelt kérdés
Peldául nem jönnél össze egy xy-t dolgozó emberrel.2019. ápr. 28. 20:29
3/22 anonim válasza:
Nálam inkább a munkanélküliség lenne kizáró ok.
4/22 anonim válasza:
Nem igazán jut eszembe ilyen, szerintem attól mert valaki rákényszerült az életében hosszabb-rövidebb ideig, hogy prostituáltként keresse a kenyérre valót, még megérdemel egy esélyt. Bár nekem az nem éppen előny, ha nagyon stresszes alulfizetett lelkileg megterhelő munkát végez, mert nem egy idegroncs mellett akarom az időmet pazarolni.
5/22 Ypszilon1980 válasza:
Én pl. tanárral, segédmunkással nem jönnék össze, de nem maga a munka miatt.
6/22 anonim válasza:
"szerintem attól mert valaki rákényszerült az életében hosszabb-rövidebb ideig, hogy prostituáltként keresse a kenyérre valót, még megérdemel egy esélyt."
Lehet, de nem velem. :) Ha lett volna tartása, többet nélkülözött volna, de nem a testnyílásaival kereste volna a betevőt.
8/22 anonim válasza:
Olyan munka, ami rendszeresen, hosszabb kulfoldon tartozkodast igenyel. Pl. kamionsofor, bar en ffi vagyok, nok koreben kevesbe nepszeru szakma. De hogy mondjak realisabbat is, nemzetkozi projektekkel foglalkozo es kiutazast igenylo munkak (mindegy hogy mernok, manager, nem azon van a hangsuly), kiutazos asszisztens/titkar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!