Mennyire nehéz bekerülni légiutas kísérőnek a Wizzairhez?
Sokszor hallom, hogy nagy a szelektálás, és sokakat elküldenek. Na már most, ha valaki oda jelentkezik akkor az szerintem valamennyire illik is ahhoz a munkakörhöz, mégsem kap felvételt.
Akik utaztak már Wizzairrel, milyen emberek a légiutas kísérők (nők, férfiak egyaránt)?
beszélj 2-3 nyelvet (angol,francia,német pl)
nézz ki jól
ne legyél alacsony
bírd a stresszt.
ezek minimum elvárások
A jó probléma megoldó képesség az hogy?
Honnan tudhatom, hogy van-e képességem ehhez?
Figyelj, a kérdéseidből azt szűrtem le, hogy még SOHA nem utaztál sem repülőn, sem Wizzairrel.
Javaslom, hogy mivel ezek fapados járatok, s időnként nevetséges összegért vannak repülőjegyek, előszö9r utazz el valahová - vannak városok, ahonnan akár aznap haza is jöhetsz - és próbáld ki a dolgot: ott meglátod, mit csinálnak a légiutas kísérők és talán még kérdezgetheted is őket erről.
Problémamegoldó képesség: rosszul lesz egy utas, mit teszel? bepánikolsz vagy alkalmazod a megtanultakat (elsősegély, stb)
A viselkedést nem lehet megtanulni. Azt otthonról hozza az ember. De biztos vannak alapelvek, mint pl: Első az UTAS aki fizet! Én egy magán idősotthonban dolgozom 10 éve. Én azt vallom hogy első a LAKÓ ohaja, második a HOZZÁTARTOZÓ kérése!
Az egodat hagyd otthon. Egy szolgáltatást akarsz nyújtani,ezért a fizető vendég szava a biblia.
A munka mennyiségével nem szoktak gondjaim akadni, az nem tántorít vissza. Az angol is megy, nem hiszem, hogy pont azon buknék el.
183 centi vagyok, szerintem az elég szokott lenni, úgy hallottam, hogy az sem jó, ha valaki túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!