Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri turisztikusnak menni?

Megéri turisztikusnak menni?

Figyelt kérdés
Most végeztem a közép sulival s szeretnék elkezdeni egy földrajz turisztika egyetemet..megéri?
2010. júl. 5. 14:52
 1/6 anonim válasza:
és ezt mért ide rakod?:D
2010. júl. 5. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsánat nem néztem meg hova rakom
2010. júl. 5. 14:55
 3/6 anonim válasza:
Jelezzem,hogy rakják át máshova?:)
2010. júl. 5. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell, jó helyen van a kérdés, ha úgy gondolja GPS-es mobil szeretne lenni :D
2010. júl. 5. 15:27
 5/6 anonim válasza:
XD:D
2010. júl. 5. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi az a foldrajz turisztika egyetem, es mi az a turisztikus?

Egyetemi foldrajz szakra gondoltal, vagy a foiskolai turizmus-vendeglatas szakra? Az hogy valamivel el tudsz-e helyezkedni, az sokban mulik rajtad is. Ha eleg mobilis vagy, ramenos, tobb nyelvet beszelsz, nagy ismeretsegi korod van, vannak konkret celjaid, amiket el akarsz erni, es azokert mindent megteszel, akkor szerintem akarmilyen szakkal el tudsz helyezkedni...

2010. júl. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!