Az embernek miből van pénze?
Főleg fiatalok huszonévesek története érdekelne. Én havi 250 ezret keresek petsen már régóta és soha nem tudok egyszerűen még egy olcsó használt kocsira sem gyűjteni, albérlet árak meg egekben vannak.
És nézem sok fiatalat Pesten kocsival járnak, új kocsival, meg lkás, meg barátnő stb.. És nem értem hogy honnan teremtik elő a pénzt, Új mobil új laptop, autó, akármi. Szülői segitséggel? Engem sajnos nem támogatnak, szóval tényleg igazságtalan ez és idegesítő hogy egy kocsit nem tudok venni, és nem tudok távolabbi helyekre elutazni mert állandóan kötve vagyok a buszhoz vagy a vonathoz.
ÉS csajom sincs, mert mindenki pislog áhh 26 évesen nincs kocsid felejtős.
Úgy sz.. az egész ahogy van.
26/F
- Apu adta.
- Apu benyomta jó melóba.
- Bűnöző.
- Prosti.
- Komoly diplomával, egyből jó állásban kezdett.
- Élsportoló, pénzes sportban.
- Hitel.
- Örökség.
- Külföldön melózik.
Miért hiszik a férfiak, hogy a nőt érdekli az autó? Kit érdekel?
Én 250-at kapok kézhet, mégis van autóm, 100ezret félrerakok, és még nyaralni is eljárok évente. Én meg azt nem értem, más mire b.ssza el a pénzét
1. Mondjuk nem más pénztárcáját figyelik.
2. Igazságtalan? Azért mert nekik van pénzzük, neked is járna?
Ez nem így működik, dolgozz meg érte.
3. Nem azért nincs csajod, mert nincs kocsid. Soha nem volt autóm, de jobbnál jobb barátnőim voltak, van most is.
Tudod már az internet korában vagyunk, baromi sok infót lehet találni neten, befektetési lehetőség, tanulási lehetőség, stb, amivel előrébb lehet lépni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!