Ha valaki nyer lottón azt hogy kell/érdemes kivenni? Több lenn
Tegyük fel, hogy nyertél a lottón és mész kivenni a pénzed. Hogy mész? Álcázod magad hogy ne tudják ki volt az? Mivan ha aki kiadja a pénzt, megfenyeget hogy fizess neki a hallgatásáért? Vagy sztem maffia is tudja ki nyeri, kell nekik fizetni belőle? Amolyan védelmi pénzként? Amugy is, ilyenkor van titoktartás?
Nem nyertem amugy, csak eszembe jutott ez a téma, és kíváncsi vagyok, hogy is működik...
köszi a linket, de azért is kérdeztem itt, mert személyes tapasztalatokat akartam látni és nem elméletit...
Nem, néztem túl sok krimit csak nem rózsaszín szemüvegen keresztül szemlélem a világot... A világ minden, csak nem romantikus
"A világ minden, csak nem romantikus"
A világ az, amivé teszed magad körül.
Ha rossz emberek a barátaid, akkor nagy valószínűséggel azok fognak hatni rád.
Ha jó emberekkel veszed magad körül, akkor még a nehézségeket is könnyebben viseled.
Azért, mert vannak gonoszságok, bűnözés az életben, azért még Te érezheted jól magad.
Feltételezem, hogy van kezed-lábad - ami neked természetes - de nem mindenkinek van, így aztán adj Hálát azért, hogy Neked van és örülj az életnek, vedd észre a jót :-) !
Hogy jön ez ide? A kérdésedet már megválaszoltam, (valamelyik 74%-os vagyok), de a pesszimizmusod ellen is tenni kell valamit :-)
"köszi a linket, de azért is kérdeztem itt, mert személyes tapasztalatokat akartam látni és nem elméletit..."
Ja, sokan tudnak személyes tapasztalatokról írni neked gyakorin, hogy nyúlta le a """"maffia"""" a lottó ötösüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!