Szegeden hol tudna dolgozni a lányom?
Figyelt kérdés
15 éves de szeretne egy kis plusz pénzt keresni. Mivel tudna pénzt keresni szerintetek?2019. ápr. 13. 13:13
1/9 anonim válasza:
legyen ő is instagram influenszer, az manapság nagyon menő dolog XD
2/9 anonim válasza:
A színházban, mint statiszta.
Vagy ha csinos, ápolt lány...
Miért, 15 évesen milyen szakmája van? :)
3/9 A kérdező kommentje:
bocs de az én lányom ehez tul normális😁
2019. ápr. 13. 13:21
4/9 anonim válasza:
nyáron diákmunka. Rákeresel a diákszövetkezetekre, van egy pár a városban.
5/9 anonim válasza:
influencer,ja :DDD sose felejtem az amcsi tinnicsajszit aki bemutatta hogy mukodik a hajsutovas, es leesett a haja :D
6/9 anonim válasza:
hát na, minden foglalkozásban vannak veszélyek XD
7/9 anonim válasza:
Túl normális. Akkor mégis mi az ami megfelelne? lol
8/9 anonim válasza:
Első körben legyen már annyira önálló, hogy ne anyuci/apuci keressen neki a gyakorikerdesek.hu-n. Ezt követően menjen el diákszövetkezetekhez és érdeklődjön ott, milyen lehetőségek vannak. Szórólapozáshoz például mindig van szükség emberre, nyáron meg lesznek az idénymunkák.
9/9 anonim válasza:
Szerintem meg elég önállóságra vall, hogy 15 évesen már dolgozni szeretne és szerintem tök jó, hogy az anyukája még segít is neki keresni :)
Szegeden sok diákszövetkezet van, érdemes bemenni, regisztrálni és megkérdezni, mit tudnak ajánlani :)
Én mikor még diák voltam, legtöbbször a Fürge Diák által vállaltam munkát, ők ott vannak az Attila utcában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!