Igazam van abban, hogy nem szeretem a "miért tetszett meg a cégünk" című kérdést? Szerintem erre is betanult sablon mondható.
Még pályakezdő vagyok egy területen, sőt, tanulom.
Bárhova szívesen elmennék, ahol ezzel foglalkozhatok, mert nagyon szeretem, nagyon érdekel és már most rengeteg energiát fektettem bele.
Legrosszabb esetben ugródeszka a cég, ha nem jön be, de jó esetben álmaim állása is lehet és hűségesen ott maradok.
Jelenleg csak a lehetőség vonz.
Nem ismerem a cégeket és nem is gondolom, hogy olyan pozícióban lennék, ahol válogathatok. Makd 5-10 év múlva.
Telefonos előszűrésekre, személyes interjúkra betanulhatom a sablonszöveget a honlap alapján...
Jó, mondjuk magára az állásinterjúra utána szoktam (de oda is marhaságnak tartom a fentiek miatt), de telefonos előszűrésig nem.
Őszinte válaszom ez lenne:
Szeretném mostmár kipróbálni magam ezen a területen és az álláshirdetésben megfogalmazott elvárások alapján esélyem is lehet.
Ha szimpatikusak leszünk egymásnak, tetszik a légkör, megtalálom a számításaimat, akkor maradok, valószínűleg évekig.
nem sok interjún voltam életemben, tehát nagyon nagy rutinom nincs. én többnyire alaposan utánanéztem a cégeknek, ahova interjúra mentem. Viszont történt egyszer, hogy jött a szokásos kérdés, elmondtam ami a honlapon volt, hogy lássák képben vagyok. Utána a csóka elmondta copy-paste ugyanazt, amit a honlapról én is elmondtam két perccel előtte. a közepe fele már nagyon untam, és így elkezdtem mondani, hogy a honlapon melyik fül alatt volt olvasható, amit épp regél. Nem vette le az arc, hogy unom, így végighallgattam, de szörnyen unalmas volt... mert ha még mondott volna olyat, ami nem volt fent.... de semmi újat nem tudott kinyögni :D... na mindegy...
hab a tortán, hogy az interjú végén megkérdezték mikor tudnék jönni második körre, mert mindenképpen szeretnének velem együtt dolgozni, az már mindössze csupán csak formalitás lenne. a munkatársuk olaszban van kiküldetésen, a köv héten aktuális lenne, ha már tudom előre melyik nap lehetne megfelelő számomra... megbeszéltük az egyik délutánt, pontosításért majd hívnak hétfőn. ja, meg hogy mondjak már egy összeget, hogy úgy mégis nagyjából mennyi lenne az annyi. Na azóta is keresnek :D
(egyik ismerősöm másnap ment, neki szintén lement az olaszban van duma, ő 4/5 annyit mondott mint én, tényleg be is hívták köv héten ismét, és ajánlottak neki 3/5 annyit, mint én kértem.
na ilyen surmó szarrágók miatt nem fogok beseggelni komplett honlapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!