Harcművészettel mennyi pénz lehet keresni?
Magas szintű harcművészeti tudással milyen munkákra van lehetőség és nagyságrendileg milyen fizetésre lehet számítani?
Köszi a válaszokat.
Alapíts saját stílust. Minél nagyobb f..szságot oktatsz annál több követőd lesz. A lényeg, hogy ne legyen küzdelem az edzésen mert a bekapott pofonok fájnak, de legyenek látványos pózok és távol keleti maszlag. El kell hitetni a növendékekkel, hogy a titkos technikákkal a 120 kilós pasit is legyőzi az 50 kilós nő.
Szerintem te is tudsz kapásból mondani vagy 5 ilyent.
Komolyra fordítva a szót, sajnos nálunk csak az államilag támogatott versenysportban van pénz. A többi, főleg a harcművészetek egy két országos vezetőt tudnak eltartani. A többi oktató hitből, lelkesedésből dolgozik.
Persze ha van egy olyan tanítvány aki a "megfelelő pozícióban van" az sokat segíthet. Erre is lehetne példát mondani.
Alapvető esetben, ha jól oktatsz és marha jó a marketing stratégiád amit hozzá adsz, edzőként el éldegélhetsz.
Viszont ahhoz, hogy jól meg is élj, marha nagy befektetés kell, formálnod kell a stílusod, saját dolgokat beletenni az edzéseidbe amik egyedivé teszik.
Ezt a legtöbb harcművészeti iskolában nem engedik meg, mert máris nem azt tanítod amit neked oktattak, nem képesek fejlődni.
Ha én folytattam volna a harcművészetet amit tanultam, úgy oktattam volna, hogy minden edzésen lett volna küzdelem, elhagytam volna a felesleges technikákat (nem találtam volna ki újakat), és más dolgokra fektettem volna a hangsúlyt. Ezt a mester nem engedte senkinek anno, ott is hagytam a sulit.
Ha elmész behajtó céghez verőembernek, valószínűleg sokat...
Vagy ha rendelkezel alvilági kapcsolatokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!