Nem kapok álláskeresesi jaradekot kulfoldrol hazaterve?
Majdnem 2 evig dolgoztam UK-ban, itthonrol megigenyeltem a munkanelkuli segelyt, ami ugye 1 ev igazolt munkavegzes utan jar. Megerkezett a PDU1-es nyomtatvany, de kiderult, hogy csak 175 napra kaptam igazolast. A nő mondta hogy valoszinuleg a skociai munkahelyemen mashogyan voltam bejelentve es ezert nincs igazolas arra az idoszakomra (2016 nov-2018 aprilisaig 0 nap). Nagyon duhos voltam, mikor megtudtam.
Lehet meg barmit tenni ? Vagy ez mar veszett ügy, hogy meglegyen az 1 ev?
#2-5-6:
Ha kaphat is, miért a kérdezőt kezditek ki?
Ő csak egy okos ember aki próbálja kihasználni a rendszer nyújtotta lehetőséget.
Én ha kint lettem volna és hazajönnék, természetesen utánamennék hogy kaphatok e valamit. Vagy az adott országba kaphatok e valamit.
A segélyeket támogatásokat, és minden olyat ami lyuk a rendszerben és kihasználható azt ki kell használni.
Nekem személy szerint az egyéni érdekem és a családom érdeke az első nem pedig a nagy közös.
Utolso: nalad a pont.
Ti is ugyanugy megtennetek ezt a helyemben, tehat vegkepp nem ertem miert kell rinyalnotok, felhaborodnotok. Ennyire savanyu a szolo vagy micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!