Tényleg nem keresnek annyira jól a mérlegképes könyvelők?
Figyelt kérdés
Egy ismerősről hallottam aki itthon mérlegképes könyvelőként dolgozott, de inkább kiment nyugatra és ott betanított munkásként dolgozik.2019. ápr. 12. 08:28
1/4 anonim válasza:
Alkalmazottként biztos, hogy nem.
Alkalmazottként nálunk semmilyen diplomás, képzett ember nem keres jól, csak a 8 osztályt végzett, félanalfabéta szalagmunkások, meg a takarítónők, akik egy diplomás órabér négyszeresére-ötszörösére húzzák a pofájukat, hogy az milyen kevés.
Ha nem vagy vállalkozó, jobb, ha elmész külföldre kulimunkásnak.
2/4 anonim válasza:
Nagyon közeli példát látva nagyon keresnek jól. Nekem édesanyám mérlegképes könyvelő (igaz közszférában), de megalázó a fizetése. Pedig vezető pozícióban van minden pénzügyi folyamat hozzá tartozik.
3/4 anonim válasza:
"Alkalmazottként nálunk semmilyen diplomás, képzett ember nem keres jól..."
Na ne viccelj, ezt azért a több tízezer pénzügyi, IT területen dolgozó ember erősen megcáfolná.
4/4 anonim válasza:
Én speciel simán átlag felett keresek alkalmazottként. Plusz mellette másodállású vállalkozó is vagyok, ahol csinálom a maszek melókat.
Érteni kell a szakmához rendesen, akkor lehet jól keresni itthon is könyvelőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!