Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen gerinctelenek a...

Miért ilyen gerinctelenek a jól menő cégek, hogy válaszra sem méltatnak?

Figyelt kérdés

Már a második olyan interjúm volt, menő, nagynevű cégeknél, ahol továbbjutottam a második körre is. Mindkettőnél kihangsúlyozták, hogy nemleges válasz esetén is másnap jeleznek... de nem tették, nekem kellett érdeklődnöm, hogy ugyan már mi a helyzet...

Miért ígérgetik, hogy jelentkeznek mindenképp ha nem is ?

2019. ápr. 11. 21:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs idejuk ra de megirim helyetuk:

Bar nagyon szimpatikus voltal, sajnos mast valasztotunk. Sok sikert az allaskereseshez

2019. ápr. 11. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
aha, napközben posztolgattak a privát facebookjukra és osztogattak meg f*?zságokat (nem céges dolgok ) :D
2019. ápr. 11. 21:22
 3/11 A kérdező kommentje:
ha már a második körbe is behivnak, akkor illő lenne szólni nem?!
2019. ápr. 11. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Neked be van jelolve facen mindenki a cegtol ahova jelentkezel? :O
2019. ápr. 11. 22:02
 5/11 A kérdező kommentje:
dehogy, csak megkerestem őket meglesni :D és nyilvánosak a posztjai
2019. ápr. 11. 22:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem is pofátlanság.

Munkáltatóként én sem szoktam minden jelentkezőnek írni, mert arra valóban nincs időm, hogy 150-200 e-mailt megválaszoljak, de akit behívok, annak mindenképpen visszajelzek miután megszületett a döntés.

2019. ápr. 11. 23:13
 7/11 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Mert ezek menő, nagynevű cégek, ezért mgtehetik.

Legyél te is menő, nagynevű szakember, és hidd el, lemennek neked kutyába, nyüszítenek, csak hogy ott dolgozz.

2019. ápr. 11. 23:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően nem gond, ha nem válaszolnak. Azt viszont én sem szeretem amikor interjún megígérik, hogy mindenképpen lesz visszajelzés mert ők aztán nem olyanok mint mások... aztán mégse így lesz. Akkor ne ígérje meg. Tényleg érthető, ha nem akarnak feleslegesen dolgozni, csak akkor ne is ígérje. Korrekt ha pl azt mondja, hogy 2 héten belül döntés születik. Ha nem keresnek 14 napon belül akkor tudod, hogy ez nem sikerült.
2019. ápr. 11. 23:49
 9/11 A kérdező kommentje:
igen én is ezt mondom, hogy kiemelte nem is egyszer, még elköszönésnél is, hogy "ma, de legkésőbb holnap jelentkezünk"
2019. ápr. 12. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Szar az IT rendszerük, és nem kapsz automatikus választ, he lezárják a pályázatot, és nem te nyertél.
2019. ápr. 12. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!