Hogyan szerezzek ennyi pénzt?
Egy nagyon jó üzleti tervem van.vannak nekem egyedi termékeim, amiket érdekes módon nagyon sokan érdeklődnek utána itthon is.
Na most viszont nagyobb tételben szeretném gyártani stb. vámmal mindennel együtt 700 ezer ft.
És 700 ezer forintból én tudnék csinálni 2-3 milliót.
Csak jelenleg nincs 700 ezrem, és nem tudom kitől lehet kölcsönkérni, esetleg befektetőt keressek?
Azt hittem korábban hogy csak 1-2 érdeklődő lesz, aztán már naponta van 100-100, tehát nagyon sok. Viszont nincsen annyi termékekm hogy hamar kitudjam őket szolgálni, ezért szeretnék nagyobb tételben amihez meg tőke kell. És hogyan szerezzek 700 ezer frintot?
Nem bízol a bankokban LMAO... itt max benned nem lehet megbízni.
Mellesleg 700k nem sok, zsebből ennek a többszörösét kifizetem, a tény, hogy még ennyid sincs, elégé egyértelműen megmutatja, hogy:
1, Nem tudsz semmit a gazdasági ügyekről
2, Te csak azt hiszed, hogy sikeres lenen a terméked, de a valóság...
24: Hát hogyne, majd bemondásra fogunk itt neki 700e-ket utalgatni.
Senki nem fog neki pénzt adni vállalkozásra üzleti terv nélkül.
24
Persze majd biztos random jóska álmodozást fogja bárki is ellopni XDDDDDDDDDDD
Az ötlet nem ér semmit, még 0-n sem vagy vele. Ötlete mindenkinek van, mégse gazdag mindenki...
#25, a Kérdező nem azt kérte, hogy itt utaljon neki bárki is, csak egy megoldást, hogy hogy tudná kivitelezni.
#26, sosem tudhatod, hogy milyen piaci rést talált akár véletlenül..
(#24)
Köszi a lepontozásokat, roppant hálás vagyok érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!