Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol lehet elhelyezkedni...

Hol lehet elhelyezkedni feketén? Hogyan lehet ilyen munkát taláni és hol? (Baranya megye - Pécs)

Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért ilyen hirdetést ne keress újságban hogy "kőműveseket feketén alkalmaznék", kicsit nevetséges lenne, az apeh ugrana rá. Ez általában ismerősök útján megy vagy jelentkezel valahová, aztán mondják hogy ennyit zsebbe ennyit bejelentve kapsz. Azért azt ajánlanám hogy ne erre hajts, ez neked sem jó hosszútávon. Sőt ez csak a munkáltatónak jó, mert nem fizeti a járulékaidat.
2008. nov. 12. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg is dolgozom,de mivel 16 hetes kismama vagyok és a munkáltatóm táppénzre akar küldeni,hogy más vegye át a helyem.Táppénzből nem lehet gyerekholmikat vásárolni,és azért gondoltam hogy pár hónapig dolgoznék még valahol...
2008. nov. 13. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
oké de ne feketén, mert csak akkor igényelhetsz gyed-et ha biztosított vagy a szüléskor és ha feketézel, nem leszel az, ja és kismamaként nem valószínű hogy pont te kellesz, inkább menjél el táppénzre, az is jobb mint a semmi. Ja és az is biztosítotti jogviszonynak számít, és mellette lemehetsz melózni, de nem hiszem hogy nagy esélyed lenne.
2008. nov. 13. 19:01
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ő táppénz mellett szeretne dolgozni,ugye? Mert így biztosított maradsz és mellékes is lesz babarucira ?:) Internetes munkát próbáltad?
2009. febr. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!