Milyen arányban részesedik a Schönherz iskolaszövetkezet a fizetésedből?
Kíváncsi vagyok hogy mennyivel többet lehet keresni az iskolaszövetkezeten kívül?
Azt tudom hogy az SZJA -t ők intézik, így csak a nettó béremet kapom meg, de vonnak le még valamit a fizetésből?
Ha igen milyen arányban?
A hirdetett bérből csak 15% SZJA levonás van.
Az iskolaszövetkezet természetesen kap jutalékot, de azt te nem látod sehol,nem a te bruttódbol vonják.
Nem lehet legálisan többet kihozni iskolaszövetkezeten kívül. A szövetkezet jutaléka kevesebb mint amennyi adó, járulék fizetési kötelezettség lenne egyébként.
Szóval ha van x egység pénz egy adott pozícióra akkor a legtöbbet úgy tudja a cég neked adni legálisan ha iskolaszövetkezeten keresztül alkalmaz.
Semmilyen. Konkrétan törvény tiltja hogy egy cég közvetítés címszó alatt bárkinek a fizetéséből levegyen.
A közvetítők a hasznukat attól a cégtől kapják, akiknek a dolgozókat kiközvetítik, nem a dolgozók fizujából csípik le. (mert ahogy írtam már azt törvény bünteti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!