Tesco pénztáros diákmunka?
Én 7 hónapot voltam ott, nagyon szerettem a Tesco része lenni.
Igazából nagyon egyszerű, ott van minden az érintőpanelos monitoron. Egyedül a zsemlének 1-es a gyorkódja, a sajtos stanglinak meg 3-as. Ennyi amit meg kell tanulni, a többi ott van.
Ha valaminek leszakad a vonalkódja vagy nem veszi be a gép akkor van melletted vezetékes telefon, odacsörögsz, elmondod mid van és lediktálják.
Ha húsfélének nem jó a vonalkódja akkor először beütöd a súlyt, majd az első 6 számjegyet leírod a vonalkódnak (ez elsőre bonyolultan hangik, de könnyen meg lehet tanulni). Kezdésnél meg a végénél van elszámolás, annál annyi a dolgod hogy megszámolod az aprót és a papírpénzt, majd leírod a papírodra. Ja meg a neved, aláírásod, születési dátumot, anyukád nevét kell minden alkalommal felírni. A többit elintézi a műszak vezető, én csak akkor töltöttem ki az egész papírt mikor már tudtam hogyan kell kiszámolgatni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!