Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy ilyen tescos diák munka...

Egy ilyen tescos diák munka mennyire vállalható? Vagy mennyire lehúzós? Hátha van itt aki vállalt már ilyet.

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 6. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én diákként (19-22 éves korom között, most 27 vagyok) imádtam, a legjobb diákmunka helyem volt. Nekem normális főnökök jutottak, a munkára hamar ráéreztem, szerettem is pakolászni - rendezgetni az árucikkeket. Kiadták mindig, hogy melyik részleg az enyém, és egész műszakban azzal foglalkoztam.

Velem ellentétben tesóm utált árufeltöltőként melózni, pedig ugyanott dolgozott, ahol én előtte.

Majd te is meglátod, hogy neked tetszik-e!

2019. ápr. 6. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam a tescoban rendes dolgozóként, egyik diák szerette ezt a melót, a másik nem. Én úgy gondolom, hogy próbáld ki, ismerd meg a kasszát, nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik. Vannak nagyon gyors kasszások, ne hozzájuk mérd magad, lehet lassabban is végezni, főleg eleinte, hogy ne számold el magad, megtalált a termékeket a kezelőfelületen.

Az árufeltöltésre ezt olvasd el, én írtam mindkét választ.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2019. ápr. 6. 21:34
 3/3 anonim ***** válasza:
előző vok: nem lehúzós, az utolsó forintig megkapod a fizetésedet, iskolaszövetkezeten keresztül is. A munkaidőt, szünetet be kell tartani, cigiszünetet a rendes szünetben van, nem lehet kilógni. Vagyis ki lehet, de utána már nem kell menni dolgozni.
2019. ápr. 6. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!