Jelentkezzek beszerzői állásra, ha logi felsőfokúm van, elméletben tanultam beszerzést, de gyakorlatban nem?
pénzbe kerül e-mailt küldeni? nem
vagyis nem veszítes semmit
Ennyit ér a nagy logisztikus végzettség. Mehet vele az ember a koszos raktárba "logisztikázni" vagy targoncázni mert kényszerből le kell rakja majd a jogsit hozzá...
Jól megbántam, hogy elvégeztem, ekkora f.stalicska végzettség nem sok van.
5: sajnálom, hogy ez a véleményed, de nem értek Veled egyet. Raktár és raktár között hatalmas a különbség. Sajnos nem tudok targoncázni, nő létemre sajnálom, nézd meg az álláshirdetéseket, sokszor kérnek targoncát, igaz, nem felsőfokú munkákhoz. A raktározásra van rálátásom, igaz, annak is, akinek nincs logi végzettsége, legfeljebb néha nem értjük meg egymást, mert máshogy gondolkodunk, de meg tudjuk győzni egymást.
Szerintem van értelme a logi végzettségnek, én úgy gondolom.
Akkor lenne értelme ha a logisztikusok 99%anak nem raktárban vagy egyeb mas pozicioban kellene sínylődnie...
De ugye nem fszes vagy mert akkor büdös életben nem leszel logisztikus.
De lehet áltatni magad hogy "logisztikuskent" raktáros vagy es milyen jó.
Csak tudod egy 8 altalanost is felvesznek raktárba... Ez itt a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!