Mennyi a fizetésed? Hogyan élsz meg? Mennyit sikerül félretenni havonta?
A rendőri fizetések kapcsán frissítsünk egy kicsit a régi hasonló kérdéseken.
Kérlek írd le a foglalkozást, a fizetésed + az életkorod is, esetleg még azt, hogy hány éve nyomod.
Illetve az is érdekelne, hogy havonta mennyit tudsz félrerakni, milyen kiadásaid vannak stb.
Átlagosan nettó 1,5-1,8 millió.
Kaja 150, kocsi 100, lakás az saját, szórakozás 100-120, rezsi 50.
Nettó 300 ezret kapok, CNC forgácsoló vagyok.
Egyedül élek. Albérlet 90 ezer, rezsi 40 ezer, ezen felül még elköltök 150 ezret. (Edzőterem, kaja, kocsi, ruha) Nem igazán tudok félre rakni, vagy csak keveset. Csak azt veszem meg ami kell. 27/F, 6 éve csinálom. Amíg szülőkkel éltem 200 ezret raktam félre. A jövőben Németországban folytatom tovább. 1700€-2000€ és fizetik a szállást. Sokat kell majd dolgozni, de pár év alatt összegyűlik egy nem 60-as évekbeli lakásra.
Én is nettó 1 millió felett keresek, de csak 200 ezer körül találok.
24 éves vagyok, műszerész-gépeállítóként dolgozom jelenleg.
Másfél éve csinálom, de eredetileg nem ilyen munkakörbe vettek fel és igazából csak papíron vagyok gépbeállító a valóságban inkább informatikai területen tevékenykedek a cégnél. :D
Szüleimnél élek még, havonta nagyjából 50 ezeret költök el, 150 körül félre tudok rakni.
Építőmérnök vagyok. A havi nettóm 415 ezer, plusz negyedévente egy havi bónusz és céges autó magánhasználatra is.
Együtt élek a párommal, így a kötelező költségeink feleződnek. Ilyen a lakáshitelünk havi törlesztője, ami jelenleg 65 ezer forint és a rezsi (25 ezer körül átlagosan). Van négy lakástakarékunk is 80 ezerért. Sokat utazunk, kirándulunk, szórakozunk, amire szintén elmegy fejenként 20-50 ezer forint. Néha töredéke, néha többszöröse. Ezen felül minden egyéb költségünkre elköltünk még 100-100 ezer forintot nagyjából, tehát összességében ha csak lazán élem az életemet, akkor 200 ezer forintot költök el havonta, a maradékot pedig félretudom tenni. A negyedéves bónuszok egy az egyben mennek a megtakarításba. 29 éves nő vagyok és 4 éve dolgozom a szakmámban ugyanazon a munkahelyen, ahol pályakezdőként kezdtem.
Havonta nettó 275.000 a főállásomban + kb nettó 100-120.000 ugyanezen pályán csak 2 mellékállásban esténként/hétvégente.
26/N pszichológus
Banki back office alkalmazott vagyok. Nettó 256 ezret keresek, ha hozzáadom a cafeteriát (szép kártyára megy) és a bónuszokat, akkor 305 ezer jön ki 1 hónapra.
Épp ma két éve kezdtem ezen a helyen 186 nettóval. Kiadásaim: szoba BP-n mindennel együtt 50 (külső kerület), bérlet 10 ezer, telefonszámla 6 ezer, kondibérlet munkahelyi sportkörrel 7 ezer, étel kb 40 ezer (nagy részét fedezi a szép kártya), egyebekre (programok, nyaralásokra félre rakás, ruhák, mozi, színház stb.) meg elmegy mindig mondjuk olyan 45 szintén. Szóval a 305-ből átlagosan félreteszek 140-et.
27/f
Sziaztok!!
A havi fizetésem (nem kevés bértárgyalás után).
280 000 Ft nettó
Ebből:
albérletem: 132 000 Ft + rezsi(35 000ft)
BKV bérlet: 10 000 Ft
Kaja: 80 000 Ft
Net+ tv : 9800 Ft
Összesen: 266 800 Ft amit költök kb
Amit spórolok havonta : 13 200 Ft
Sz..r az életem és kur..ára nagy az elvárás a 280 000 Ft nettóért....
:-(
hát nem tudom mi lessz velem....
29 évesen itt tartok ...szörnyű
eddig megspóroltam 200 000 FT ...de keservesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!