Ha az embert magasabb pozícióba rakják, akkor nincs alkupozícióban?
Nálunk a cégnél most "balhé" van emiatt.
A vezetőség szeretne engem magasabb pozícióba rakni, el is vállalnám, de nem azért a pénzért, amit "ajánlottak" hanem többért.Mivel, komoly pozíció, nagy felelősség.
Én
Az igényem,nyilván nem duplázásról vagy 50 százalékkal magasabb bérről van szól.
Viszont, nem akarják megadni.
Utána a kollégámnak is felajánlották az állást, de ő meg még magasabb összeget mondott.
A cég nem kisvállalkozás,hanem komoly multi, bizony megtudná fizetni az elvárt összeget.
A multi azért van Magyarországon, mert.
1.- adókedvezményeket kap
2.- olcsó a munkaerő
Ha nem lesz olcsó a munkaerő, akkor megy keletebbre - ennyi. Ezért nem akarja megadni.
Amúgy kollágád jól tette, hogy még magasabbat mondott :D
Ja, és még a közmunkások is tudják, hogy kevés pénzért magasabb pozícióba nem megyünk :D
Nemrég egy utcai beszélgetést hallottam. mondja az egyik a másiknak: képzeld, gépre (utcaseprő) akartak tenni, de csak 10 ezer ft-al kapnék többet. Csakhogy sokkal nagyobb felelősség, így mondtam nekik, hogy nem megyek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!