Milyen pénzügyi tanácsadóként dolgozni?
Figyelt kérdés
Szeretném magam kipróbálni ezen a területen, de egyébként elég csendes személyiség vagyok és emiatt aggódok kicsit hogy fogok majd tudni az ügyfelekkel kommunikálni. Szerintetek ez mekkora hátrány illetve mennyire fejleszthető?2019. márc. 26. 09:21
1/12 anonim válasza:
Ha valami házalós, "vállalkozói igazolvány szükséges" dolog, akkor felejtsd el.
2/12 anonim válasza:
Átrakattalak másik kategóriába.
3/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne (bocsi az offért)
5/12 anonim válasza:
"egyébként elég csendes személyiség vagyok "
Most felejtsd el !
6/12 anonim válasza:
"Átrakattalak másik kategóriába."
Nem rakattál te át semmit :D Pont ide való.
7/12 anonim válasza:
Ó, te mekkora észlény vagy utolsó!
A kérdés eredetileg a gyerekvallalas-neveles kategóriában volt, de ha megnéznéd melyik válasz hánykor érkezett rájöttél volna hogy azután nem sokkal tetették át, mint ahogy kiírásra került.
8/12 anonim válasza:
Nem vagyok moderátor. A kérdés eredetileg a gyerekvállalásnál volt. Ti később érkeztetek, ezért látjátok már az üzletiben :)
9/12 anonim válasza:
Mindenki jelenthet kérdést, hogy rossz kategóriába került. Ezért "átrakattam" és nem átraktam ....
10/12 anonim válasza:
Legtöbb esetben a "tanácsadó" értékesítőt jelent, csak így jobban hangzik az ügyfelek számára. Nos, ha az értékesítésben jó vagy, akkor igen, ha nem, akkor felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!