Szerintetek érdemes kimenni külföldre nekem?
Figyelt kérdés
Állami cégnél vagyok 300e + fizetéssel igaz lakás hitel van, kocsi van 8 órás munka időbe ? Nem tudom eldonteni2019. márc. 26. 08:46
1/7 anonim 

válasza:

- Nyelv?
- Szakma?
- Gyakorlat?
- Indulótőke?
- Mit csinálnál és hol?
2/7 A kérdező kommentje:
Angol társalgási szint. Pék , villanyszerelo. Ausztria
2019. márc. 26. 09:01
3/7 anonim 

válasza:

Felesleges. Miert nem tudsz megélni ekkora fizetésből ? Kinn se lesz jobb, nyakadba szeded az albérleti díjat mikozben a lakáshitelt is fizeted stb..
4/7 anonim 

válasza:

Most ezt a 300+ ezret nettóba vagy bruttóba kapod?
5/7 A kérdező kommentje:
Nettoba
2019. márc. 26. 12:40
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem nem érdemes. Ausztriába németül kéne tudnod, nem angolul.
7/7 anonim 

válasza:

Így felesleges. Azt hittem, hogy komolyabb munkára mennél külföldön, nem péknek, villanyszerelőnek. Ne értsetek félre, nem tartom komolytalan munkának a pék és villanyszerelés foglalkozást, de jól keresel, íróasztalos melód van, kocsid is, laksz is vhol, felesleges kimenned így külföldre. Ha állami cégnél lennél portás, fénymásoló jóval kevesebb fizuért, akkor nyilván.
Esetleg az állami céges munkádat nem tudod használni külföldön? Ha pl. ügyintéző vagy, akkor ügyintézői munkára jelentkezhetsz? Bár így, angol társalgással nem biztos, hogy nyerő vagy, erősebb nyelvismeret kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!