Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkeztem egy állásra,...

Jelentkeztem egy állásra, ahol az első három hónapra ( míg próbaidős vagyok ) a minimálbért kapom, ha letelik át tesznek teljesítmény bérre?

Figyelt kérdés
Kérdésem a következő , hogy ha teljesítményben leszek kereshetek e rosszabbul mintha minimálbéres lennék.Kaphatok -e kevesebbet ?
2019. márc. 21. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ.
2019. márc. 21. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a biztosítós, ugye? Teljesítménybér esetén akár nulla is lehet a jövedelmed. Ha nem kötsz semmit, nem keresel.
2019. márc. 21. 12:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bíztosítós . Én egy cipő felső rész készítőbe jelentkeztem. Ilyen területen még soha nem dolgoztam. Nem tudom milyen lesz hozzá a kézügyességem , hogyan boldogulok majd. Ezért érdekel . Sajnos jobb munka nincs most számomra , ezért egy darabig ez is jó lenne.
2019. márc. 21. 12:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Rém egyszerű a dolog: elmész, dolgozol, aztán a próbaidő alatt meglátod, hogy mennyire megy a munka, megkérdezed az ottaniakat, mennyi a teljesítménybér, a saját, próbaidő alatt elvégzett munkádat összehasonlítod az ottaniakéval és kiderül. Esetleg kiszámolod.

Azt írod, nincs más lehetőséged - akkor mi a kérdés? Meg kell próbálni, csinálni, ha nem megy, akkor meg úgysem felelsz meg (meg Neked se a munka).

2019. márc. 21. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is fogom elszalasztani a lehetőséget és megijedve sem vagyok . Érdeklődöm mert jobb mindent idejében megkérdezni.Nyilván ha bekerülök , igyekezni fogok és érdeklődöm a kollégáktól is .
2019. márc. 21. 18:49
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen igazam, de van egy olyan érzésem, hogy úgy lesz meghatározva a darabszám, hogy semmiképp se keress többet minimálbérnél.
2019. márc. 21. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Elméletileg nem kaphatsz kevesebbet teljesítménybér esetén sem.

A teljesítményrendszert úgy kell meghatározni, hogy ezzel ellentétes ne legyen.

2019. márc. 21. 19:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudok olyanról aki kevesebbet kapott volna, de túl sokra ne számíts. 5-10 ezer plussz a minimálon felül.
2019. márc. 21. 20:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat , szép napot mindenkinek !
2019. márc. 22. 06:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen állás..?!

Gyári melóba nem fogsz többet kapni, képviselők általában minimálbért kapnak alapban de ha jól végzik dolgukat akkor sokszorosát kapják pluszba.

Kevesebbet minimálbérnél nem kaphatsz.

2019. márc. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!