Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet könnyen pénzt...

Hogy lehet könnyen pénzt szerezni, interneten?

Figyelt kérdés

Ezeken kívűl: Youtube , online kérdőívek , kaszinó , póker

ezeket mindet próbáltam a youtubeal nem sikerült nézettséget szereznem , nyerőgépen meg pókeren csak elbuktam minden pénzem és most 0-án vagyok, hogyan szerezzek pénzt?

Nem akarok a gyárban robotolni a szar fizuér elegem van belőle , vannak még lehetőségek ami mondjuk fixen fizet és nincs köze szerencsejátékhoz?

2019. márc. 20. 12:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, még mindig nemesebb gyárban robotolni, mint munkanélkülinek otthon csücsülni, várva a sült galambot.
2019. márc. 20. 19:40
 12/19 anonim ***** válasza:

lehet próbálkozni otthon gép előtt akár még szerencséd is lehet és bekerülhetsz valami MLM rendszerbe amin kereshetsz egy kis pénzt, de lásd be ez nem túl valószínű

a legjobb amit tehetsz hogy elmész dolgozni egyenlőre szar fizuért ahova tudsz a jelenlegi tudásodnak megfelelően és közben akár önképzéssel akár valamilyen esti képzésen elsajátítasz egy rendes szakmát amiben el tudsz később helyezkedni jobb pénzért és talán még szereted is csinálni

2019. márc. 20. 21:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan tipikus "irány a gyár ha lusta voltál tanulni"

Persze hogy tipikus, mert igaz. Akárhogy nézzük, mindenhez befektetés kell. Ami a pénz mellett a tudás is. Először muszáj tanulnod, képezned magad, és akkor lesz mire pénzt kapnod. Akár gyáron belül is érdemes lehet megnézni, mik a fejlődési előrelépési lehetőségek. Műszakvezető, termelésvezető, gép-karbantartó, valami ami kiemelkedik az átlag dolgozó közül és célirányosan beletanulni a pozícióba, olyan irányba fejlődni.

2019. márc. 20. 22:17
 14/19 anonim válasza:
Azt hiszem, itt mindenki igazat mondott..( ha már nem vagy mentelmi joggal Országgyűlési képviselő!!)Ám nem tartom valószínűnek! Vagy dolgozni, vagy tanulni, de már a nyelv is fontos..és kell!! Keresd magadban, mit szeretnél csinálni..Akkor még élvezed is a munkád!!Sok szerencsét!!
2019. márc. 23. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Könnyen sehogysem.
2019. márc. 25. 12:36
 16/19 anonim ***** válasza:
És akkor te is ilyen reflinkkel megspékelt hozzászólásokkal szórnál tele minden létező fórumot, mint a #16-os.
2019. márc. 25. 18:13
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os kabbe a tudod mit , nem fizet ez semmit se kipróbáltam ... -.-
2019. márc. 25. 21:53
 18/19 A kérdező kommentje:
elmentem 150 dollárig utánna el is tűnt a pénz
2019. márc. 25. 21:56
 19/19 anonim válasza:
2019. ápr. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!