Ingatlanközvetítő tapasztalat nrlkul?
Nagyon könnyű beindulni, a többség totál analfabéta minden téren. A lényeg, hogy a képzéseken tedd oda magad és építs online jelenlétet és reklámozd magad. A többségnek az jelenti az online jelenlét, hogy facebook-on megosztja az eladandó lakást, vicc.
Nagyon könnyen elindulhatsz, főleg most amikor több tízezer ember keres lakást. Olyan céget válassz aki külön tanácsadást is vállal a különféle állami programok kapcsán (CSOK).
Ha jó a beszélőkéd és tudsz hatni az emberekre, hogy sürgesd a vásárlást, akkor simán.
A legtöbb ingatlanos úgysem csinál mást, mint felhajigálja a hirdetést a netre, aztán ódákat zeng a lakásról, de most vedd meg, mert holnap már nem lesz meg!
Részemről én rühellem az ingatlanosokat. A lakásomat kéztől vettem, ingatlanos nélkül és ha egyszer el fogom adni, akkor sem akarok látni egyetlen ingatlanost sem.
Egyetlen egy esetben tartom jogosnak az ingatlanközvetítőt: ha az ember nem abban a városban lakik, ahol az eladandó ingatlan van. Minden más esetben csak a pénzt nyúlják le az ingatlanosok, mert némelyik még arra se veszi a fáradtságot, hogy normális fotókat csináljon és normális leírást adjon a lakásról. Meghirdetni és a hívásokra válaszolni én is tudok!
Tapasztalat nélkül nem szabad belevágni.
Akik csinálják, nekik már mind 10 év tapasztalatuk volt kezdőként.
Oh wait...
"ma 20:26"
Na ja, de manapság más a történet. Ma 100ből 99 ember elutasítja az ingatlanosokat. Régen nem. Biztosítózom, itt is nagyon nehéz újként. Régebben még jattoltak is az ügynököknek pluszban! Manapság meg utálnak minket mint a szart. Hidegből már szinte lehetetlen kötni. Legalábbis iszonyat sok meló kell hogy valami legyen, túl sok. Nem éri meg.
"Ma 100ből 99 ember elutasítja az ingatlanosokat."
Aha, azért van az, hogy az összes netes ingatlanhirdetésnél 10-ből 9-et nem az eladó hirdet, hanem ingatlanos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!